Speaker - Logitech - Z200

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Aktivboxen Aktivbox Logitech Z200 Midnight Black
Speaker - Logitech - Z200
Speaker - Logitech - Z200
Speaker - Logitech - Z200
   
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm male,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 2x2.5 Watt.
Productcode: 1258577
voorraad: 166
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1258577
Meer informatie over dit product

Met een piekbereik van 10 watt en een RMS vermogen van 5 watt leveren de Logitech Z200 Midnight Black pc speakers geluid van hoogwaardige kwaliteit. Beide pc speakers hebben zichtbare drivers. De actieve driver verzorgt een complete geluidservaring en de passieve driver (subwoofer) levert een uitbreiding voor de bastonen. Dit versterkingssysteem is ideaal voor het kijken van series en films, maar ook om naar muziek te luisteren. Ondanks de capaciteit van dit systeem blijven de boxen toch draagbaar en is het mogelijk om deze bijvoorbeeld mee te nemen in de auto op reis. De Logitech pc speakers zijn 241 mm hoog, 90 mm breed en 124 millimeter diep.

Instelbare bas

Aan de zijkant van de rechtse speaker bevindt zich een geïntegreerde draaiknop waarmee u de bastonen kunt aanpassen. ’s Avonds wanneer de buren slapen kunt u de bas zachter zetten, maar wanneer u alleen thuis bent kunt u losgaan. Aan de voorkant van de rechtse luidspreker vindt u de volumeregelaar en de 3.5 mm audio-ingangen. Door middel van de volumeknop kunt u het geluid harder, zachter en op stil zetten. Boven de volumebutton bevindt zich een led-indicatielampje dat de status van de versterkers aangeeft.

Geen stopcontact nodig

De Logitech Z200 Midnight Black pc speakers geven u complete mobiliteit doordat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. De versterkers laden op via uw apparaat zelf wanneer u deze aansluit. U kunt deze Logitech luidsprekerset gebruiken in combinatie met alle laptops, notebooks, tablets en telefoons met een audiojackaansluiting. Naast de verbindingspoort heeft dit stereosysteem ook een extra ingang voor uw hoofdtelefoon of oordopjes. U installeert deze boxen zonder software te hoeven downloaden. Dankzij plug-and-play kunt u de versterkerunits direct gebruiken en zonder problemen wisselen tussen apparaten. U ontvangt twee luidsprekers, een aansluitkabel en gebruiksaanwijzing. Op dit product heeft u twee jaar productgarantie.

SPECIFICATIES
- Totaalaantal watt (RMS): 5 W
- 3,5mm-ingang: 2
- Hoofdtelefoonaansluiting: 1
- Knoppen: Regelaars voor stroom, volume en toon op rechterspeaker

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie