Speaker - Logitech - Z150

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Aktivboxen Aktivbox Logitech Z150 Snow White
Speaker - Logitech - Z150
Speaker - Logitech - Z150
Speaker - Logitech - Z150
   
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm male,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 2x3 Watt.
Productcode: 1252311
leverbaar: 20
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1252311
Meer informatie over dit product

De Logitech Z150 Snow White pc speakers komen in een moderne zwart witte uitvoering. Door het design zijn ze makkelijk op te pakken en mee te nemen. De boxen hebben afmetingen van 151 bij 84,5 bij 76 mm en het totale gewicht is slechts 0.55 kg. Het design van de luidsprekerunits zorgt ervoor dat deze stevig blijven staan ondanks het lichte gewicht. Deze speakers van Logitech kunt u gebruiken in combinatie met alle apparaten mits deze voorzien zijn van een 3.5 mm jack input. Zo kunt u de versterkers niet alleen gebruiken voor uw laptop en notebook, maar ook voor uw telefoon, tablet en televisie.

Mobiele speakers

De Logitech Z150 Snow White pc speakers zijn ideaal voor wie vaak onderweg is en tijdens het reizen van optimaal geluid geniet. Deze units kunt u zelfs meenemen in uw auto, of naar uw werk voor tijdens een presentatie. Naast een audio ingang om het systeem aan uw apparaat te koppelen, bevindt zich op de rechtse speaker ook een extra poort voor uw hoofdtelefoon of oordopjes. Doordat dit versterkersysteem niet via het stopcontact werkt, bent u met deze boxen extra mobiel. De luidsprekers krijgen elektriciteit via uw computer of ander apparaat. Door middel van het led-indicatielampje kunt u de status van de speakerunits controleren.

Gebruiksvriendelijke volumecontrole

De volumeregeling van de Logitech Z150 Snow White pc speakers bevindt zich aan de voorkant van de rechtse luidspreker. Een grote en praktische draaiknop laat u het geluid harder, zachter of helemaal op stil zetten. Dit systeem is ook uitgerust met een aan/uitknop. Installeren is eenvoudig; u hoeft enkel de set met uw pc te verbinden, zonder installatie van speciale software of opvolgen van constructies. Het totaal RMS vermogen van deze speakerset is 3 watt (1,5W per luidspreker). Wanneer u dit versterkersysteem bestelt, ontvangt u naast de twee luidsprekerunits ook een aansluitkabel en uitgebreide handleiding. U heeft twee jaar garantie op dit product van Logitech.

- helder stereogeluid dankzij het dubbele 2-inch driverontwerp.
- verbind uw hoofdtelefoon met de gemakkelijk toegankelijke aansluiting aan de voorkant van de rechterspeaker.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie