Speaker - Logitech - Z150

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Aktivboxen Aktivbox Logitech Z150 Midnight Black
Speaker - Logitech - Z150
Speaker - Logitech - Z150
Speaker - Logitech - Z150
   
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm male,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 2x3 Watt.
Productcode: 1252310
voorraad: 336
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1252310
Meer informatie over dit product

De Logitech Z150 Midnight Black pc speakers zijn door het typisch compacte ontwerp ideaal om mee te nemen naar uw werk wanneer u een presentatie geeft of naar uw vrienden tijdens een filmavond. Beide speakers zijn 151 mm hoog, 84,5 mm breed en 76 millimeter diep, waardoor u deze compacte units zelfs in de auto kunt gebruiken. Het aansluitsnoer maakt het mogelijk om de luidsprekers precies zo te plaatsen zodat het geluid goed verspreid wordt; naast uw apparaat of zelfs op een plankje boven uw televisie. Het totale RMS vermogen van deze speakers is 3 watt (1,5 watt per speaker).

Geen stopcontact nodig

Om de Logitech Z150 Midnight Black pc speakers te gebruiken, is het niet nodig deze op een stopcontact aan te sluiten waardoor een zeer mobiele situatie ontstaat. De luidsprekerboxen worden van stroom voorzien wanneer u deze op uw computer aansluit (5V). U sluit de units op uw apparaat aan via de 3.5 mm audio jack ingang. De aansluitkabel wordt meegeleverd wanneer u deze set ontvangt. Tevens krijgt u een uitgebreide gebruiksaanwijzing zodat duidelijk is wat de opties van dit systeem zijn. Naast een input om aan te sluiten op uw toestel heeft dit versterkersysteem ook een ingang voor uw oordopjes.

Volumeregeling

Het volume van de Logitech Z150 Midnight Black pc speakers kunt u aanpassen met behulp van de volumeknop op de rechtse speaker. Op deze luidspreker bevinden zich ook de aan-en-uitknop, de hoofdtelefoonaansluiting en de extra aansluiting. De eenvoudige toegang tot de volumeregelaar maakt dit product een gebruiksvriendelijk stereosysteem. Via de geluidsinstellingen op uw pc kunt u de bas versterken. Het dubbele 2-inch driverontwerp verzorgt een kraakhelder geluid waarbij het piekvermogen 6 watt is. U kunt deze versterkerunits gebruiken in combinatie met verschillende apparaten waaronder uw telefoon, tablet, notebook en televisie. Het totale gewicht van het systeem is 0.55 kg. U kunt de vertrouwde kwaliteit van Logitech verwachten en heeft tevens een productgarantie van twee jaar.

Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm male,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 3 Watt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie