Speaker - DAP-audio - MHS-50S

Momenteel helaas uitverkocht
Hoorn luidspreker - 100V - 50 Watt Kleur: Wit
Speaker - DAP-audio - MHS-50S
   
Type: 100 volt speaker,
Extra: IP66 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1201869
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 189,99
€ 189,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1201869
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze DAP-audio MHS-50S speaker kunt u eenvoudig al uw berichten versterkt afspelen, bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd, een braderie of bij elk ander evenement. Maar waar de meeste van dit soort luidsprekers vooral geschikt zijn om het gesproken woord te laten horen, is het bij dit exemplaar tevens mogelijk om zelfs muziek in een goede geluidskwaliteit af te spelen. Dit komt omdat het frequentiebereik bij deze megafoon groot is. Deze ligt namelijk tussen de 90 Hertz en de 20.000 Hertz. Hiermee wordt het mogelijk om zowel spraak perfect te laten horen, maar ook muziek. Dit maakt het een veelzijdige speaker.

Duurzaam exemplaar

Eenmaal ophangen en aangesloten op bijvoorbeeld een versterker, heeft u geen omkijken meer naar de DAP-audio MHS-50S speaker. De speaker is namelijk gemaakt van ABS-kunststof en gaat daarom lang mee. Verder is de gehele luidspreker weerbestendig, omdat hij een IP-waarde van IP66 heeft, waarbij IP de afkorting is voor International Protection Rating. Deze term dekt de lading goed, want door middel van deze code geven fabrikanten aan hoe het zit met de veiligheid van een bepaald product. Door de IP66-code weet u in één oogopslag dat de speaker zowel stof- als waterdicht is en prima buiten opgehangen kan worden, omdat hij tegen water en sneeuw kan.

Afstand tussen de versterker en de luidspreker

Bij sommige luidsprekers mag de afstand tussen de versterker en de luidspreker niet al te groot zijn, omdat de kabels anders een deel van het totale vermogen afsnoepen waardoor de geluidskwaliteit achteruit gaat. Dit is vooral het geval bij 8 ohm luidsprekers en speakers, waarbij ohm staat voor de weerstand van het desbetreffende apparaat. Bij 100 volt systemen, en daarmee samenhangend 100 volt speakers en versterkers, heeft u dit probleem van vermogensverlies niet. De kabels tussen beide apparaten kunnen hierdoor stukken langer zijn, zonder dat u inlevert op de geluidskwaliteit. Dit kan in sommige gevallen handig zijn, omdat de speaker bijvoorbeeld op een andere plek staat dan waar u de megafoon wilt hebben hangen.

Lijnspanning: 100V
Vermogen: 4,5/9/12,5/25/50W
Impedantie: 8Ohm
Frequentierespons: 90-20KHz
Gevoeligheid: 99dB
Materiaal: ABS
IP-waarde: IP 66
Kleur: lichtgrijs
Afmetingen (LxBxH): 363 x 253 x 310mm
Gewicht: 3,9Kg

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie