Speaker - DAP-audio - MHS-30S

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: 100 volt speaker,
Extra: IP66 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 30 Watt.
Productcode: 1201868
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 109,99
€ 109,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1201868
Meer informatie over dit product

Met de DAP-Audio MHS-30S speaker versterkt u moeiteloos de meest uiteenlopende boodschappen. Waar u dat doet, maakt niet veel uit, want u kunt deze luidspreker overal gebruiken, zowel binnen als buiten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om hem in een (sport)zaal op te hangen, bijvoorbeeld om de deelnemers naar hun plekken te laten gaan of om de uitslag, doelpuntenmakers en wissels om te roepen. Maar het is net zo goed mogelijk om deze speaker buiten op te hangen, bijvoorbeeld langs een voetbal- of atletiekveld of bij een (buiten)evenement als een schoolsportdag, braderie of ander volksfeestje. Waar u hem ook hangt, u heeft altijd een betrouwbare speaker die doet wat hij moet doen.

Gesproken woord

De DAP-Audio MHS-30S speaker is zeer geschikt om gesproken boodschappen versterkt te laten horen, zowel live als opgenomen. Sluit hem bijvoorbeeld aan op uw 100 volt versterker en u kunt van alles versterkt afspelen, bijvoorbeeld tijdens sportwedstrijden, evenementen en tijdens andere gelegenheden. Let er alleen wel op dat deze speaker vooral geschikt is voor het gesproken woord en minder voor muziek. Dit komt omdat het frequentiebereik van deze luidspreker altijd tussen de 100 Hertz en de 10.000 Hertz ligt. In dit bereik klinkt muzikale audio niet erg goed, maar gesproken tekst des te meer. Hierdoor is alles goed en verstaanbaar te horen.

IP66 beveiligingswaarde

Deze luidspreker heeft van de fabrikant een beveiligingswaarde van IP66 meegekregen, waarbij IP de universele afkorting is voor International Protection Rating. Dit staat op vrijwel elk elektronische product en geeft aan of het bijvoorbeeld tegen stof en water kan. Zo weet u direct of u het moet kopen, of toch even verder moet kijken. Een product met een beveiligingswaarde van IP66 houdt in dat het prima tegen stof en water kan, een beetje regen of sneeuw zal de speaker niet deren. Dit maakt hem weerbestendig en probleemloos buiten op te hangen, langs een voetbalveld of bij een buitenevenement, en deze weerbestendigheid wordt nog eens extra vergroot door het materiaal waar deze luidspreker van gemaakt is, namelijk ABS- kunststof.

Specificaties

Type100 volt speaker
ExtraIP66 bescherming
Impedantie8 Ohm
Voeding100 Volt
RMS vermogen30 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie