Speaker - DAP-audio - HS-15S

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Hoorn luidspreker - 100V - 15 Watt Kleur: Wit
Speaker - DAP-audio - HS-15S
   
Type: 100 volt speaker,
Extra: IP66 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 15 Watt.
Productcode: 1201865
leverbaar: 0
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1201865
Meer informatie over dit product

Met de DAP-Audio HS-15S speaker is het mogelijk om al uw boodschappen versterkt af te spelen, bijvoorbeeld als onderdeel van een omroepinstallatie. U kunt dan denken aan situaties als sportwedstrijden, waarbij de stand of de inkomende wisselspelers af en toe omgeroepen moeten worden. Deze luidspreker is geschikt om in een 100 volt systeem te gebruiken, omdat er namelijk een 100 volt trafo is ingebouwd. Dit heeft als voordeel dat u langere kabels kunt gebruiken om de speaker bijvoorbeeld met een 100 volt versterker te verbinden, waardoor de afstand groter mag zijn dan bij een normale 8 ohm speaker. We zullen nu iets dieper ingaan op de verschillende specificaties hiervan.

Ideaal voor het gesproken woord

De DAP-Audio HS-15S speaker gebruikt u vooral als omroepspeaker. Voor mededelingen tijdens een voetbal- of atletiekwedstrijd, tijdens een sportdag van uw school of op een braderie of ander volksfeest. Hij is minder geschikt om muziek versterkt mee af te spelen. Natuurlijk kan dat wel, maar het klinkt niet mooi. Dit komt omdat het frequentiebereik van deze luidspreker tussen de 300 Hertz en de 8000 Hertz ligt en daardoor verre van alomvattend is qua frequenties die wij als mens kunnen horen. Dit maakt hem vooral geschikt voor het gesproken woord, dan is namelijk alles nog steeds prima te horen, en minder om muziek versterkt mee af te spelen.

Buiten op te hangen

Deze speaker heeft een IP-waarde van IP66. Dit is de afkorting voor International Protection Rating waarmee fabrikanten van diverse elektronische producten aangeven hoe het zit met de beveiliging van hun product. Een waarde van IP66 houdt in dat de speaker volledig waterdicht is en beschermd is tegen waterstralen als die van de regen of sneeuw. U kunt hem prima buiten ophangen, tijdens wedstrijden of evenementen. Verder is hij gemaakt van robuust kunststof dat tegen een stootje kan, iets dat ook weer bijdraagt aan de weerbestendigheid van deze luidspreker. Kortom, eenmaal opgehangen gaat hij lang mee en heeft u er verder geen omkijken meer aan.

Lijnspanning: 100V
Vermogen: 1,9/3,8/7,5/15W
Impedantie: 8Ohm
Frequentierespons: 300-8KHz
Gevoeligheid: 105dB
Materiaal: ABS
IP-waarde: IP 66
Kleur: lichtgrijs
Afmetingen (LxBxH): 222 x 162 x 232mm
Gewicht: 1,4 kg

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie