Speaker - Visaton - S5N

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Plafond Luidspreker Set van 2 stuks
Speaker - Visaton - S5N
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 8 Ohm,
Diameter: 13cm (5"),
RMS vermogen: 60 Watt.
Productcode: 1146450
voorraad: 730
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1146450
Meer informatie over dit product

Deze Visaton S5N plafondspeaker heeft een diameter van 13 centimeter die u in vrijwel elke ruimte kunt inbouwen. Het is een plafondspeaker die u, zoals de naam het al een beetje verklapt, in het plafond dient te monteren. Het voordeel hiervan is dat hij direct uit het zicht is, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een grote variant aan uw muur. Een ander voordeel is dat deze het geluid naar een gerichte plek stuurt. Dit kan een mooi effect opleveren, bijvoorbeeld als onderdeel van uw geluidsinstallatie. Natuurlijk zijn er ook inbouwspeakers die wel voor een surround-geluid kunnen zorgen, maar dan moet u wel in een duurder segment gaan zoeken.

Overal te monteren

De Visaton S5N plafondspeaker is makkelijk in te bouwen is en is volledig stof- en waterdicht. Hij heeft namelijk een IP-waarde van IP65. Dit maakt hem uitermate geschikt om buiten op te hangen, of in de badkamer, keuken of zelfs op een schip, want hij kan ook tegen zeewater. Waar u de speaker vervolgens voor gebruikt is uiteraard volledig aan u. Misschien wilt u hem gebruiken om in uw winkel op te hangen, voor muziek of om mededelingen te laten horen. Of misschien bent u de eigenaar van een sauna of een zwembad en wilt u daar ook een leuk achtergrondmuziekje draaien. Ook dat is mogelijk met deze plafondspeaker.

Duurzaam

Deze plafondspeaker van het merk Visaton is een duurzaam product. Zowel de speaker zelf als het chassis hieromheen zijn namelijk gemaakt van kwalitatief en sterk kunststof. Verder is deze volledig water- en stofdicht. Hierdoor zal water ook geen schade aanrichten en kunt u langer van deze inbouwspeaker genieten. Mocht de speaker na een lange tijd toch aan vervanging toe zijn, omdat u misschien iets anders wilt, dan is deze tevens eenvoudig te vervangen. Dit is slechts een kwestie van de Visaton S5N plafondspeaker losschroeven, de geluidskabels eruit klikken en er eventueel een nieuwe speaker opzetten.

type: 2-weg, 5"
vermogen: max. 80 W
impedantie: 8 Ohm
frequentierespons: 100 - 18000 Hz
gevoeligheid: 90 dB
afmetingen voor montage:
diepte: 35 mm
boordiameter: 120 mm
afmetingen: Ø 152 x 51 mm
gewicht (per stuk): ± 430 g
p.p conus
piezo tweeter: 5.4oz. (2 magneten)
1" spreekspoel (Al)

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie