Speaker - Logitech - Z130

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm male,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 2x5 Watt.
Productcode: 1100807
voorraad: 98
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1100807
Meer informatie over dit product

De Logitech Z130 pc speakers hebben een elegant en modern design. Door het ontwerp met een brede onderkant staan de units extra stevig op iedere soort ondergrond. De afmetingen van deze boxen lenen zich er perfect voor om de luidsprekers op een aparte plank of naast uw apparaat te plaatsen (100 x 141 x 110 mm). De aansluitkabel van 1,3 meter maakt het ook gemakkelijker om uw boxen te plaatsen waar u wilt, zonder dat deze dichtbij uw computer in de buurt hoeven te staan. Voor onderweg zijn deze draagbare luidsprekers in de auto te gebruiken of mee te nemen naar uw werk, zodat u overal van een premium geluid kunt genieten.

Eenvoudige installatie

U sluit dit luidsprekersysteem snel en probleemloos aan op uw apparaten. Ieder toestel met een 3.5 mm audio jack komt hiervoor in aanmerking en u kunt de Logitech Z130 pc speakers dus voor pc, laptop, notebook, telefoon, tablet en zelfs televisie gebruiken. Dankzij plug-and-play kunt u de versterkers aansluiten op verschillende toestellen zonder hiervoor extra software te downloaden. Daarnaast heeft dit versterkersysteem een tweede ingang voor uw hoofdtelefoon of oordopjes. Het kraakheldere geluid maakt het kijken van series, films en het luisteren naar muziek een nieuwe ervaring. Een totaal RMS vermogen van maar liefst 5 watt zorgt voor sterke en volle tonen.

Handige volumeregelaar

De Logitech Z130 pc speakers zijn gebruiksvriendelijke speakers voorzien van een praktische volumeregeling. Aan de voorkant van de rechtse speaker bevindt zich naast de twee audio-ingangen ook een volumeknop. Door deze te draaien, kunt u het volume van de luidsprekerunits aanpassen zonder uw laptop of computer aan te raken. Wanneer u de volumeknop helemaal naar links draait, zet u de pc speakers uit. Hier vindt u ook een led-indicatielampje dat de status van de versterkerboxen aangeeft. Met een piekbereik van 10W levert dit speakersysteem goed waar te nemen diepe bastonen. U kunt de vertrouwde hoogwaardige kwaliteit van Logitech verwachten wanneer u deze luidsprekerset aanschaft en krijgt tevens een productgarantie van twee jaar.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie