Speaker - Visaton - WB13

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Type: Speakerboxen,
Extra: IP54 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Afmetingen: 240 x 180 x 140mm,
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1080011
leverbaar: 11
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 109,99
€ 109,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1080011
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 109,99
Meer informatie over dit product

De Visaton WB13 speakerbox is een goede box om fijn naar muziek te luisteren, maar die tevens geschikt is om versterkt naar bijvoorbeeld een radio-aflevering of podcast te luisteren. Omdat het een full range speaker is, met een frequentiebereik tussen de 95 Hertz en de 20.000 Hertz, kunt u namelijk alles goed horen, ongeacht of het muziek is of gesproken woorden. Dit grote bereik komt door de ingebouwde sub woofer met een formaat van 13 centimeter. Deze zorgt voor een vol geluid en het goed hoorbaar maken van de bas. Hierdoor hoeft u geen aparte woofer aan te schaffen, iets wat u weer tijd en ruimte bespaart. Dit is een witte speaker, maar we verkopen hem ook in het zwart.

Binnen en buiten op te hangen

U kunt er voor kiezen om de Visaton WB13 speakerbox binnen op te hangen, als onderdeel van uw geluidsinstallatie, maar het is ook mogelijk om hem buiten op te hangen, bijvoorbeeld in de tuin. Zo kunt u op een fijne zomeravond naar muziek luisteren, of bijvoorbeeld tijdens een verjaardag. De speaker heeft namelijk een IP54 beveiligingswaarde, waar IP staat voor International Protection Rating. Hiermee geeft de fabrikant van het product aan hoe het zit met de beveiliging van het desbetreffende elektrische apparaat. In dit geval houdt dat in dat de speaker volledig stofdicht is en dat hij tegen spatwater kan. Hierdoor is hij geschikt om buiten op te hangen.

Klein maar fijn

Deze speaker mag dan misschien klein en compact van formaat zijn - met afmetingen van 24 centimeter bij 18 centimeter bij 14 centimeter - er wordt niet ingeleverd op geluidskwaliteit. Deze is namelijk zeer goed te noemen. Zo heeft de speaker bijvoorbeeld een maximaal vermogen van 50 watt en een 13 centimeter grote sub woofer om het basgeluid optimaal te kunnen laten horen. Deze compactheid zorgt ervoor dat u hem ergens onopvallend kunt ophangen. Verder weegt de luidspreker slechts 2 kilogram waardoor hij gemakkelijk op te hangen is. Een ander handig iets aan deze box van het merk Visaton is dat hij zowel in een 100 volt systeem te gebruiken is en, door de ingebouwde transformator, als 8 ohm speaker.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie