Speaker - Visaton - WB13

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
100V 2-Weg Luidspreker - Visaton Opgenomen vermogen: 2, 4, 7.5, 15, 25 Watt
Speaker - Visaton - WB13
   
Type: Speakerboxen,
Extra: IP54 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Afmetingen: 240 x 180 x 140mm,
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1080010
leverbaar: 11
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 109,99
€ 109,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1080010
Meer informatie over dit product

Buiten naar mooie muziek luisteren, bijvoorbeeld tijdens een barbecue of verjaardag, doet u eenvoudig met de Visaton WB13 speakerbox. Met een IP54 bescherming, de afkorting voor International Protection Rating, is deze speaker namelijk volledig stof- en spatwaterdicht. Hierdoor kunt u hem met een gerust hart buiten ophangen, want een beetje regen of sneeuw zijn voor deze box geen enkel probleem en ook tegen de zon is hij beschermd, want de speaker is Uv-bestendig. U heeft lang plezier van deze speakerbox. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om hem gewoon binnen op te hangen, als onderdeel van uw geluidsinstallatiesysteem. Hij is aan te sluiten op een zogeheten 100 volt systeem of, door de geïntegreerde transformator, als 8 ohm speaker. Deze speaker verkopen we ook in het wit.

Compact

De Visaton WB13 speakerbox is verder zwart van kleur en is qua ontwerp compact en robuust te noemen. Met een formaat van 24 centimeter bij 18 centimeter bij 14 centimeter vallen ze niet op als u ze aan de muur heeft hangen en nemen ze ook daadwerkelijk minder plek in beslag. Dit komt de ruimtelijkheid van de ruimte waar u ze ophangt ten goede. Deze compactheid wordt gecombineerd met een robuustheid door de gebruikte materialen en beschermingsonderdelen, waardoor u lang plezier van deze speakerbox zult hebben. Zo is de behuizing gemaakt van hard kunststof en worden de woofer en de tweeter beide door een metalen rooster beveiligd.

Vol geluid

Maar robuustheid en compactheid mogen natuurlijk nooit ten koste gaan van de geluidskwaliteit. Gelukkig is dat bij deze speaker, van het merk Visaton, ook niet het geval. Het is namelijk een full range speaker. Maar wat houdt dit nu precies in? Dit betekent dat het frequentiebereik van deze luidspreker tussen de 95 Hertz en de 20.000 Hertz ligt. Hierdoor is hij uitermate geschikt om zowel goed naar muziek te kunnen luisteren als naar het gesproken woord in bijvoorbeeld een podcast of radio-uitzending. Dit grote bereik wordt behaald doordat er een woofer in de box is ingebouwd, eentje met een formaat van 13 centimeter, die zorgt voor het ultieme basgeluid. Deze hoeft u hierdoor niet nog eens apart aan te schaffen.

Toepasbaarheid:
- Conferentiefaciliteiten
- Multimedia
- Buitengebruik

Kenmerken:
- UV-bestendig
- 100 V transformator
- Weerbestendige kunststof behuizing
- Kunststof: ABS (UL 94: HB)

Technical Data:
Nominal power: 50 Watt
Peak power: 80 Watt
Transformer: 25 / 15 / 7,5 / 4 / 2 Watt / 8 Ohm
Frequency: 95 - 20000 Hz (-8 dB)
Mean sound pressure: 86 dB
(1 W/ 1m)
Max. sound pressure: 97 dB
(25 W/1 m)
Net weight: 2,4 kg
Protective system: IP 54

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie