Speaker - Visaton - WL13N

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 280x170 mm,
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 6 Watt.
Productcode: 1079872
leverbaar: 4
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 49,99Aantal 10-49: € 48,24Aantal 50-249: € 43,99Aantal 250+: € 39,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1079872
Meer informatie over dit product

Zoekt u een grote speaker om in het plafond in te bouwen, dan is deze Visaton WL13N plafondspeaker een goede optie. Hij heeft namelijk een formaat van 28 centimeter bij 17 centimeter en is daarmee groot te noemen, zeker voor een inbouwspeaker. Dit soort speakers zijn uitermate geschikt als u uw geluid versterkt wilt afspelen, maar niet gelijk een grote luidspreker aan de muur wilt hangen of op de grond wilt zetten. Met een plafondspeaker heeft u hier geen last van, omdat deze veel minder opvallen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de luidspreker in uw muur te monteren.

Spraak en muziek

Het maakt verder ook niet veel uit waar u de Visaton WL13N plafondspeaker vervolgens voor gebruikt, want zowel (achtergrond)muziek als andere audio, bijvoorbeeld een radio-aflevering of podcast, versterkt hij in een hoge kwaliteit. Maar deze speaker is ook te gebruiken als een luidspreker, voor het gesproken woord, bijvoorbeeld in een winkel, hotel of restaurant. Met een geluidssterkte van maximaal 88 decibel, wat overeenkomt met het geluid van een kroeg vol mensen, heeft deze ook voldoende kracht om alles goed hoorbaar te versterken. Deze plafondspeaker van het merk Visaton, is verder een full range speaker, u mag ervan uitgaan dat u al het geluid goed en duidelijk kunt horen aangezien het frequentiebereik tussen de 150 Hertz en de 20.000 Hertz ligt.

Mooi

Deze plafondspeaker ziet er verder bijzonder fraai uit. Eromheen zit een houten kast in een witte kleur. Hiervoor zit een metalen grill die ervoor zorgt dat het geluid goed en gelijkmatige de ruimte ingestuurd kan worden en die de speaker tegelijkertijd beschermt tegen vingers, botsingen en andere voorwerpen en situaties die voor eventuele schade kunnen zorgen. Aan de achterzijde zit een panel dat gemakkelijk te verwijderen is zodat u hem eenvoudig aan uw muur kunt bevestigen. Dit doet u met slechts twee schroeven. Maar uiteraard kunt u hem ook op het plafond bevestigen. Verder weegt de Visaton WL13N plafondspeaker 1,4 kilogram en heeft een formaat van 28 centimeter (breedte) bij 17 centimeter (hoogte) bij 6,5 centimeter (diepte).

Specificaties

TypePlafondspeaker
ExtraZeewaterbestendig
Impedantie4 Ohm
Diameter280x170 mm
Voeding100 Volt
RMS vermogen6 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie