Speaker - Visaton - FR10

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Plafond Luidspreker - Visaton Kleur: Zwart
Speaker - Visaton - FR10
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 10cm (4"),
RMS vermogen: 30 Watt.
Productcode: 1075939
voorraad: 40
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 21,99
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1075939
Meer informatie over dit product

Met de Visaton FR10 plafondspeaker haalt u een multifunctionele speaker in huis die in vrijwel elke ruimte van pas kan komen. Wat te denken als speaker voor in uw winkel, om de klanten een leuk muziekje te laten horen of om de laatste aanbiedingen kenbaar te maken. Of misschien vaart u veel en wilt u, tijdens een van uw tochten, naar mooie muziek luisteren, een leuke radio-uitzending beluisteren of een goeie podcast volgen. Een andere optie is deze als luidspreker in uw buitensysteem te gebruiken of misschien wel in een zwembad. Kortom, de mogelijkheden voor deze zwarte plafondspeaker zijn eindeloos.

Kan tegen water en stof

Een van de redenen waarom deze Visaton FR10 plafondspeaker zo veelzijdig is, en op veel plaatsen gebruikt kan worden, is het feit dat hij volledig stofdicht en omdat hij ook tegen water kan. Hij heeft namelijk een IP-waarde van IP65, waarbij IP de afkorting is voor International Protection Rating. Het maakt niet uit of de speaker in aanraking komt met zoet of zout water. Dit is dan ook de reden dat deze ook bijvoorbeeld op open zee te gebruiken is, op uw boot of schip. Misschien wel om fijn naar muziek te luisteren, of om uw eventuele bemanning aanwijzingen te geven.

Gebruik

Het installeren is eenvoudig en het gebruik ervan is eveneens een simpel iets. Het eerste dat u moet doen is bepalen waar u de plafondspeaker(s) wilt hebben. Controleer uiteraard wel of er op die plek geen (elektriciteit)kabels in de weg liggen. Vervolgens is het een kwestie van een passend gat zagen zodat deze plafondspeaker geplaatst kan worden. Sluit daarna de geluidskabels op de juiste manier aan, monteer de speaker aan uw plafond en u bent klaar. Het voordeel van een speaker aan uw plafond is dat hij uit uw gezichtsveld is en dat het een discrete manier van audio afspelen is.

Zeewaterbestendige Breedband Luidspreker,
10cm (4")
Visaton No. 2130,
4 Ohm,
Zwart.
Impedance: 4 Ohm
nominal power: 20W
maximal power: 30W
nominal sound pressure: 85dB
frequency response: 80-16000Hz
color: black

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie