Speaker - HQ power - VDSG8

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Speakerboxen,
Impedantie: 8 Ohm,
Ingang: 6.3mm jack female en bananenpluggen female,
RMS vermogen: 150 Watt.
Productcode: 1065185
voorraad: 124
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 59,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1065185
Meer informatie over dit product

Laat u niet misleiden door het formaat van de HQ Power VDSG8 speakerbox. Want ondanks de relatief kleine afmetingen is het geluid dat deze speaker produceert zeer goed te noemen. Zo heeft de speaker bijvoorbeeld een vermogen van 300 watt en een maximale geluidssterkte van ongeveer 89 decibel - dat is even hard als het geluid van een voorbijrijdende vrachtwagen op ongeveer 15 meter afstand. U kunt er dus, qua geluid, een hele kamer mee vullen. Zoekt u een betaalbare, zwarte en niet zo’n grote speaker, bijvoorbeeld om naar uw favoriete muziek te luisteren? Dan is deze speakerbox van het merk HQ een goede optie.

Afmetingen en geluidskwaliteit

Zoals we in de inleiding al zeiden: de HQ Power VDSG8 speakerbox is qua formaat niet zo heel groot. De gehele speaker, inclusief kast, is ongeveer 45 centimeter bij 29 centimeter bij 26,5 centimeter en weegt 7 kilogram. De luidspreker zelf, dat is het ronde gedeelte in het midden van deze box dat ook wel een tweeter genoemd wordt, heeft een formaat van 7,6 centimeter bij 12,7 centimeter. Dat is ongeveer 3 inch bij 5 inch. Met de geluidskwaliteit zit het bij deze speakerbox ook meer dan goed. Zo is de maximale geluidssterkte 89 decibel, het vermogen maximaal 300 watt en ligt het frequentiebereik tussen de 70 Hz en de 17.000 Hz, wat het een full-range speakerbox maakt.

Handig in gebruik

Deze speakerbox van het merk HQ kunt u vrijwel overal gebruiken. Bijvoorbeeld als onderdeel van uw homecinemaset, om het geluid van uw afgespeelde film optimaal te horen, of in uw hobbykamer om er fijn mee naar muziek te luisteren. Het handige aan deze box is dat u hem gemakkelijk oppakt. Allereerst door het gewicht van slechts 7 kilogram en ten tweede door de ingebouwde handvatten aan de zijkant van de box. Het is zelfs mogelijk om een statief te gebruiken samen met deze box om hem in de hoogte te kunnen plaatsen. Hij heeft hier namelijk een houder voor. Verder is het ontwerp robuust te noemen en gaat de speaker hierdoor lang mee.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie