Speaker - Visaton - FRS10WP

Momenteel helaas uitverkocht
Plafond Luidspreker Kleur: Wit
Speaker - Visaton - FRS10WP
Speaker - Visaton - FRS10WP
Speaker - Visaton - FRS10WP
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 10cm (4.5"),
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1047920
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047920
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Visaton FRS10WP plafondspeaker haalt u een simpel te monteren luidspreker in huis die bij veel toepassingen van pas kan komen. Zo kunt u hem in huis gebruiken, bijvoorbeeld om ook in de badkamer naar muziek of een leuke podcast te luisteren. Of op een schip als luidspreker. Hij is namelijk waterdicht. Omdat hij waterdicht is, is hij ook prima in het zwembad of in de sauna te gebruiken. Of in een winkel, treinstation of warenhuis om de gasten mededelingen te laten horen. Of u hangt hem op in uw horecagelegenheid of op kantoor, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Hij is daarnaast simpel in te bouwen in vrijwel elk laag plafond.

Zeewaterbestendig

Zeewater heeft vaak een andere uitwerking op apparaten dan bijvoorbeeld zoet regenwater. Er zijn namelijk apparaten die wel tegen zoet water kunnen, maar niet tegen zout water. Voor de Visaton FRS10WP plafondspeaker is het allebei geen probleem. Hij heeft namelijk een beveiligingswaarde van IP65. Dit is de afkorting voor International Protection Rating waarmee producenten van elektronische producten aangeven hoe het zit met de beveiliging van hun product, of het bijvoorbeeld tegen water en stof kan. Deze speaker is volledig stof- en waterdicht. U kunt deze inbouwspeaker van het merk Visaton prima buiten gebruiken of op een boot of schip als luidspreker of om mee naar muziek te luisteren.

Gaat lang mee

Eenmaal ingebouwd in uw plafond, of dat nu thuis, op kantoor, in een winkel of ergens anders is, heeft u lang plezier van deze inbouwspeaker. Hij gaat namelijk lang mee, voornamelijk door de gebruikte materialen. Deze Visaton FRS10WP plafondspeaker zelf heeft een chassis van wit kunststof dat tegen water kan en ook de speaker zelf is volledig (zee)waterbestendig. Er kunnen bijvoorbeeld geen elementen gaan roesten. Omdat hij tevens stofdicht is, kan stof niet voor problemen zorgen, iets dat er zeker op de lange termijn voor zorgt dat alles optimaal blijft werken. Als laatste duurzame element heeft deze speaker de eigenschap dat hij tegen extreme temperaturen kan, namelijk tussen de -40 graden Celsius en de +120 graden Celsius.

Impedance (Ohm) 8
nominal power (W) 25
maximal power (W) 50
nominal sound pressure (dB) 90
frequency response(-8dB)(Hz) 90-19kHz
resonance frequency (Hz) 190
color white

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie