Speaker - Visaton - FRS10WP

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Plafond Luidspreker Kleur: Zwart
Speaker - Visaton - FRS10WP
Speaker - Visaton - FRS10WP
Speaker - Visaton - FRS10WP
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 10cm (4.5"),
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1047919
voorraad: 14
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047919
Meer informatie over dit product

Met deze Visaton FRS10WP plafondspeaker haalt u een multifunctionele luidspreker in huis. U kunt hem namelijk gebruiken voor muziek, podcasts of om versterkt naar radio-afleveringen te luisteren, maar tevens als luidspreker voor het gesproken woord. U kunt hem probleemloos zowel thuis, op kantoor of in horecagelegenheden gebruiken. Hij heeft verder een maximaal vermogen van 50 watt, een impedantie van 4 ohm en qua formaat heeft hij een diameter van 10 centimeter. Tel daar het feit bij op dat hij volledig water- en stofdicht is, en tevens bestand tegen zeewater, en u krijgt deze handige inbouwspeaker van het merk Visaton.

Kiezen voor een luidspreker in het plafond

Maar waarom zou u überhaupt voor een plafondspeaker kiezen? Allereerst omdat ze vaak kleiner zijn dan normale varianten, bijvoorbeeld de exemplaren die u aan de muur hangt of op de grond zet. Hierdoor behoudt u de ruimtelijkheid van de ruimte, want ze staan nooit in de weg. Ten tweede kijken mensen vaak niet omhoog en is de Visaton FRS10WP plafondspeaker niet continu in het gezichtsveld van de mensen in de ruimte. Dit maakt het een stijlvolle en handige manier om geluid versterkt af te spelen, zonder de nadelen van normale versterkers. Het is alleen wel van belang dat het geluid meer onder de luidspreker blijft, in plaats van dat het zich verspreidt in de ruimte. U heeft, zeker als u op meerdere plekken goed geluid wilt hebben, meerdere van dit soort speakers nodig.

Geluid

Gelukkig is het inbouwen van deze zwarte Visaton FRS10WP plafondspeaker, en eigenlijk van vrijwel elke plafondspeaker, een gemakkelijk klusje. Eerst dient u te bepalen waar u deze wilt hebben. Vervolgens zaagt u hier een gat in het plafond, koppelt de kabels met de speaker en plaatst u de speaker op het plafond. Daarna kunt u er versterkt audio mee afspelen. Het maakt hierbij niet uit of dit muziek is of bijvoorbeeld een gesproken tekst. Dit maakt de speaker geschikt om zowel in een winkel achtergrondmuziek mee af te spelen en om hem als luidspreker in bijvoorbeeld een zwembad of sauna te gebruiken en met een geluidssterkte van maximaal 90 decibel, het geluid van een vrachtwagen die passeert op een afstand van 15 meter, zit het ook goed.

Impedance (Ohm) 8
nominal power (W) 25
maximal power (W) 50
nominal sound pressure (dB) 90
frequency response(-8dB)(Hz) 90-19kHz
resonance frequency (Hz) 190
color black

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie