Speaker - Visaton - FRS10

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Plafond Luidspreker Kleur: Wit
Speaker - Visaton - FRS10
Speaker - Visaton - FRS10
Speaker - Visaton - FRS10
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 10cm (4.5"),
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1047918
leverbaar: 6
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047918
Meer informatie over dit product

De Visaton FRS10 plafondspeaker is een witte speaker die u voor veel verschillende dingen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om (achtergrond)muziek af te spelen in uw woning, winkel, restaurant, bar of zelfs in de sauna of in het zwembad. De speaker heeft namelijk een IP65 beveiligingswaarde, dat staat voor International Protection Rating. Dit maakt hem volledig stof- en waterdicht. Ook zeewater zal geen enkele invloed hebben op de werking van deze inbouwspeaker. U kunt hem derhalve ook op een schip of boot gebruiken, bijvoorbeeld als luidspreker. Doordat hij tegen water en stof kan, en door het kunststof chassis rondom de speaker, zal hij tevens lang mee gaan.

Goed geluid, klein formaat

Omdat hij verder vrij compact gehouden is, met een formaat van 11,5 centimeter (breed) bij 5,1 centimeter (diep) bij 11,5 centimeter (lengte) valt hij ook niet zo op als hij eenmaal is ingebouwd. Dit is een groot voordeel van plafondspeakers. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om grote muurspeakers aan uw muren te hangen, maar dat zal ten koste gaan van de ruimtelijkheid van de plek en het kan er storend uitzien. Met een plafondspeaker hebt u hier geen last van. Door zijn formaat en door de plek waar u hem dient te monteren, is hij altijd uit uw gezichtsveld. Pas als u omhoog zou kijken, zult u hem een beetje zien zitten.

Duurzaam

Deze Visaton FRS10 plafondspeaker is een inbouwspeaker waar u jaren plezier aan zult beleven. Hij heeft namelijk een korf en een raster die allebei gemaakt zijn van kunststof. Dit zorgt ervoor dat de speaker tegen vrij extreme omstandigheden kan, zoals temperaturen tussen de -40 graden Celsius en de 120 graden Celsius. Verder is de inbouwspeaker volledig stof- en waterdicht, en daardoor uitermate geschikt om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld als luidspreker in een zwembad, in een sauna of in elke andere situatie waarin water een rolt speelt. De Visaton FRS10 plafondspeaker kan zowel tegen zoet als zout water, hij is tevens prima op een boot te gebruiken.

Impedance (Ohm) 4
nominal power (W) 25
maximal power (W) 50
nominal sound pressure (dB) 90
frequency response(-8dB)(Hz) 90-19kHz
resonance frequency (Hz) 190
color white

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie