Speaker - Visaton - FRS10

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Plafond Luidspreker Kleur: Zwart
Speaker - Visaton - FRS10
Speaker - Visaton - FRS10
Speaker - Visaton - FRS10
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 10cm (4.5"),
RMS vermogen: 50 Watt.
Productcode: 1047917
leverbaar: 2
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047917
Meer informatie over dit product

Met deze zwarte Visaton FRS10 plafondspeaker wordt het luisteren naar muziek en andere audio een fijne bezigheid. Het is een inbouwspeaker die u gemakkelijk in vrijwel elk plafond monteert. De speaker is verder rond van vorm en heeft een diameter van 10 centimeter. Hieromheen zit een kunststof chassis dat zwart van kleur is. De geluidsterkte die de inbouwspeaker maximaal kan produceren is 90 decibel. Ter vergelijking: dat is even hard als het geluid van een voorbijrijdende vrachtwagen op een afstand van 15 meter. U kunt het gebruiken om door de hele ruimte muziek af te spelen of als luidspreker in binnen- of buitenruimte. We verkopen ook een witte variant.

Tevens buiten te gebruiken

U kunt de Visaton FRS10 plafondspeaker ook buiten gebruiken. Deze speaker heeft namelijk een IP65 beveiligingswaarde. Dit staat voor International Protection Rating en deze waarde zegt iets over waar een elektronisch apparaat wel tegen kan en waartegen niet en hoe het zit met de beveiliging. Met een IP65 waarde kan het product in kwestie tegen stof en water, zowel zout als zoet. U kunt deze speaker prima zowel binnen als buiten gebruiken en zelfs, omdat hij ook zeewaterbestendig is, op een boot of schip.

Mogelijkheden

Maar er is nog veel meer met deze inbouwspeaker mogelijk. Naast muziek kunt u hem ook als luidspreker gebruiken of om mededelingen te laten horen. Hierdoor is de speaker geschikt voor thuis, op kantoor, in een sauna, in een zwembad, in een horecagelegenheid et cetera. Door zijn ontwerp en omdat u hem in het plafond dient te monteren, valt hij ook niet zo op als hij eenmaal ingebouwd is. De mensen in de ruimte zullen hierdoor minder last hebben van de speaker en zeker minder dan bij een grote speaker aan de muur. Tel daar het feit bij op dat hij tegen een maximale temperatuur van 120 graden Celsius kan en u krijgt deze handige Visaton FRS10 plafondspeaker.

Impedance (Ohm) 4
nominal power (W) 25
maximal power (W) 50
nominal sound pressure (dB) 90
frequency response(-8dB)(Hz) 90-19kHz
resonance frequency (Hz) 190
color black

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie