Speaker - Visaton - FR8DL5

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Plafond Luidspreker - Visaton Kleur: Wit
Speaker - Visaton - FR8DL5
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 8cm (3.3"),
RMS vermogen: 25 Watt.
Productcode: 1047915
leverbaar: 48
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047915
Meer informatie over dit product

Deze Visaton FR8 plafondspeaker is een eenvoudige luidspreker die gemakkelijk te installeren is. Hij heeft een diameter van 8 centimeter en een witte kleur. Dit maakt hem gemakkelijk weg te werken in uw witte plafond, zodat hij niet al te aanwezig is. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om (achtergrond)muziek te draaien in het zwembad, op uw boot, in de sauna, in uw winkel, kantoorpand of in elke andere binnen- en buitenruimte naar keuze. Maar ook als oproepspeaker is deze luidspreker goed te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en omdat de plafondspeaker goede geluidskwaliteit combineert met een modern en strak ontwerp, past hij qua specificaties en looks in elke ruimte.

Eigenschappen

Dit artikel heeft een bescheiden formaat van slechts 8 centimeter. Dit is de diameter van het product. Hierdoor is hij eenvoudig uit het zicht te houden. Verder heeft de speaker een impedantie van 4 ohm. Impedantie betekent hoe het zit met de elektrische weerstand van het apparaat. In dit geval betekent dit dat de luidspreker een stroomsterkte van 4 ampère oplevert bij een waarde van 1 volt. Verder heeft de plafondspeaker een RMS vermogen van 25 watt. Dit is het vermogen dat de speaker continu kan leveren. De voeding is 100 volt.

Toepassingen

De Visaton FR8 plafondspeaker is eenvoudig in het plafond van elke denkbare ruimte te installeren. Het handige aan dit specifieke exemplaar is dat hij een beveiligingswaarde van IP65 heeft. IP is de afkorting voor International Protection Rating. Als u dit op een elektronisch product ziet staan, weet u gelijk hoe het zit met beveiliging. Of het bijvoorbeeld tegen stof en/of water kan. Als een product een waarde van IP65 heeft, zoals bij deze plafondspeaker het geval, dan is het product volledig stof- en waterdicht, het kan zelfs tegen zeewater. Wilt u de luidspreker op een bouwkeet installeren? Dan is dat geen enkel probleem, want hij kan tegen stof. Of wilt u aan boord van uw schip een leuk muziekje kunnen luisteren? Ook dat kan met deze plafondspeaker. U kunt hem zowel binnen als buiten installeren.

Impedance: 8 Ohm
nominal power: 15W
maximal power: 25W
nominal sound pressure: 84dB
frequency response: 100-20000Hz
color: black

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie