Speaker - Visaton - FR13

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 13cm (5"),
RMS vermogen: 60 Watt.
Productcode: 1047909
voorraad: 246
€ 19,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1047909
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Meer informatie over dit product

De Visaton FR13 plafondspeaker is een eenvoudige luidspreker met uitstekende geluidskwaliteit. Hij is waterbestendig en kan daardoor in vrijwel elke vochtige binnen- en buitenruimte opgehangen worden. U kunt dan denken aan een badkamer, toilet, zwembaden, sauna’s en zelfs open auto’s. Zo kunt u altijd genieten van de beste audio zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om eventuele waterschade. De plafondspeaker is zelfs zeewaterbestendig, vandaar dat hij tevens op een schip ingebouwd kan worden.

Technische eigenschappen

Deze Visaton FR13 plafondspeaker heeft een diameter van 13 centimeter en is wit van kleur. De luidspreker heeft een vermogen van 60 watt en krijgt zijn voeding met 100 volt. Omdat hij dus tegen water kan, kunt u hem in vrijwel elke vochtige ruimte installeren om van de beste audio te genieten. Om de speaker zit verder een kunststof deel waardoor deze lang mee zal gaan. Deze speaker heeft verder een geluidssterkte van maximaal 85 decibel. Dit is vergelijkbaar met het geluid van een handzaag, druk schoolplein of autoweg. Kortom, ook als u in een andere ruimte vertoeft, zult u het geluid goed kunnen horen, of dat nu een liedje is of een praatprogramma.

IP65 beveiligingswaarde

Deze speaker heeft door de fabrikant een beveiligingswaarde van IP65 meegekregen. Dit is de afkorting voor International Protection Rating waarmee fabrikanten van elektronische producten aangeven hoe het zit met de beveiliging van het desbetreffende product. Een waarde van IP65 betekent dat het elektronisch product volledig water- en stofdicht is.

Specificaties

TypePlafondspeaker
ExtraZeewaterbestendig
Impedantie4 Ohm
Diameter13cm (5")
RMS vermogen60 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie