Speaker - Visaton - FR10

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 10cm (4"),
RMS vermogen: 30 Watt.
Productcode: 1047905
voorraad: 105
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 21,99
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047905
Meer informatie over dit product

Fijn naar muziek luisteren zonder grote speakers in de ruimte, doet u eenvoudig met onder andere deze Visaton FR10 plafondspeaker. Maar dit is niet zomaar een luidspreker. Hij is namelijk volledig water- en stofdicht. Met een IP-waarde van IP65, wat staat voor International Protection Rating, is het zelfs mogelijk de luidspreker op een boot, in een sauna of bijvoorbeeld bij het zwembad te gebruiken. De luidspreker kan namelijk tegen zowel zoet als zout water en is volledig stofdicht. Zoekt u een speaker die u vrijwel overal kunt inbouwen, zowel binnen als buiten, dan is dit witte exemplaar van het merk Visaton een goede optie.

Plafondspeaker

Maar waarom zou u überhaupt een plafondspeaker willen? Er zijn toch ook normale speakers die u bijvoorbeeld aan de muur kunt ophangen? Zeker, maar een plafondspeaker heeft een aantal voordelen. Ten eerste zijn ze vaak stukken kleiner en beter weg te werken. Omdat ze in het plafond zijn ingebouwd, zitten ze niet in uw blikveld. Monteer ze door uw hele huis en u heeft, als u dat wilt, door uw hele woning muziek, radio of andere audio. Zelfs in de badkamer kunt u deze speaker inbouwen, want hij is helemaal waterdicht. De installatie hiervan is een gemakkelijk klusje. Bepaal waar de luidspreker dient te komen, zaag een passend gat, koppel de speaker met de geluidskabels en zet deze op het plafond vast.

Op veel plekken te gebruiken

Het fijne aan de Visaton FR10 plafondspeaker is dat hij in veel situaties van pas kan komen. Stel, u heeft een winkel en wilt af en toe een mededeling voor de klanten of het personeel laten horen, dan gebruikt u deze plafondspeaker, en misschien wel meerdere van dit soort speakers, om uw boodschap luid en duidelijk kenbaar te maken. Of installeer de speaker(s) in uw restaurant voor een rustgevend achtergrondmuziekje. Een andere optie is om ze in de sauna op te hangen, in een kantoorpand, bij het zwembad of zelfs op een schip. Omdat de speaker namelijk volledig water- en stofdicht is, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Specificaties

TypePlafondspeaker
ExtraZeewaterbestendig
Impedantie4 Ohm
Diameter10cm (4")
RMS vermogen30 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie