Speaker - Visaton - DL8

Momenteel helaas uitverkocht
Type: Plafondspeaker,
Impedantie: 8 Ohm,
Diameter: 8cm (3.3"),
RMS vermogen: 30 Watt.
Productcode: 1047885
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 36,99Aantal 10-49: € 35,70Aantal 50-249: € 32,55Aantal 250+: € 29,59
€ 36,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047885
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Door uw hele huis of kantoor naar muziek of andere audio luisteren, doet u onder andere met deze Visaton DL8 plafondspeaker. Hang er een aantal op in uw plafond en ervaar hoe fijn een plafondspeaker is. Een voordeel van een inbouwspeaker, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een grote speaker bevestigd aan de muur, is dat u hem vrijwel niet ziet. Ten eerste omdat hij vrij klein is, met en diameter van slechts 8 centimeter, en omdat we als mens vaak niet omhoog kijken. De luidspreker is buiten ons eerste gezichtsveld. Dit zorgt ervoor dat u wel het geluid hoort, maar geen luidspreker ziet. Op deze manier behoudt u zowel de ruimtelijkheid als de opgeruimdheid van uw ruimte. Met een maximaal vermogen van 30 watt en een impedantie van 8 ohm heeft u altijd een goed en kracht geluid, of u nu naar muziek, een podcast of naar de radio luistert.

Meer mogelijkheden

Maar de Visaton DL8 plafondspeaker is in veel meer situatie een handig product. U kunt de inbouwspeaker namelijk ook gebruiken om achtergrondmuziek te draaien in het zwembad, op kantoor, in de sauna, in uw winkel, in uw restaurant of in elke andere ruimte naar keuze, want hij heeft een beveiligingswaarde van IP54. Dit is de afkorting voor International Protection Rating wat in dit geval betekent dat de speaker stofdicht is en tegen spatwater kan. Hij is prima in natte ruimtes op te hangen, zoals in de badkamer. Let er alleen op dat er alleen spatwater op de speaker komt en niet een volle straal.

Onopvallend

U werkt de Visaton DL8 plafondspeaker tevens gemakkelijk weg omdat hij in het plafond is gebouwd en ook het inbouwen is een gemakkelijk klusje. U moet enkel de plek bepalen waar u hem hebben wilt, hier een gat te zagen, de geluidskabels die u al getrokken heeft in de speaker te steken en de plafondspeaker op het plafond vastzetten. Dit vastzetten kan gewoon zonder te moeten schroeven, met de handige klemveren. Eenmaal ingebouwd heeft u altijd goed geluid en met een geluidssterkte van maximaal 85 decibel hoeft u niet bang te zijn dat u het niet kan horen.

Specificaties

TypePlafondspeaker
Impedantie8 Ohm
Diameter8cm (3.3")
RMS vermogen30 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie