Speaker - Visaton - DL5

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Plafond Luidspreker Kleur: Wit
Speaker - Visaton - DL5
Speaker - Visaton - DL5
Speaker - Visaton - DL5
   
Type: Plafondspeaker,
Impedantie: 8 Ohm,
Diameter: 5cm (2"),
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 1047884
voorraad: 53
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 22,99
€ 22,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047884
Meer informatie over dit product

Deze Visaton DL5 plafondspeaker is een handige oplossing als u uw speakers in uw plafond wilt wegwerken. Soms kan het namelijk mooier staan als u uw speakers niet ziet en dat is wat lastig als ze aan de muur hangen en groot zijn. Met deze plafondspeaker haalt u een kleine (diameter is slechts 5 centimeter) en ronde speaker in huis die door zijn formaat makkelijk weg te werken en uit het zicht te houden is, buiten uw blikveld. Op deze manier kunt u uw interieur bescheiden en simpel houden.

Buiten en binnen te monteren

Het handige aan deze specifieke speaker, de Visaton DL5 plafondspeaker, is namelijk dat u hem zowel binnen als buiten kunt monteren. Dit is omdat hij volledig stofdicht is en omdat hij tegen water kan. Het is mogelijk om de luidspreker bijvoorbeeld in de badkamer te monteren zodat u tijdens het douchen een leuk muziekje kunt luisteren. Of u monteert de plafondspeaker in boot of schip om tijdens het varen muziek te luisteren of om uw eventuele personeel opdrachten te kunnen geven. Hij kan namelijk tegen zowel zout als zoet water. Maar de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos wat deze speaker betreft. Zo is het ook mogelijk om ze in uw restaurant te monteren, in uw bar, bij het zwembad of waar dan ook. Als u muziek of andere audio op een veilige en goede manier wilt afspelen, dan zal deze speaker u zeker aanspreken.

Technische eigenschappen

Deze luidspreker is wit van kleur en is verder eenvoudig zelf te installeren. Het enige dat u hoeft te doen is de plek bepalen waar u hem wilt hebben, hier een passend gat zagen, de geluidskabels aansluiten, de speaker aan het plafond bevestigen en u bent klaar. Deze Visaton DL5 plafondspeaker heeft een RMS vermogen van 5 watt en een impedantie van 8 ohm. Deze waarde geeft aan hoe het met de elektrische weerstand van het apparaat zit. Een impedantie van 8 ohm betekent in dit geval dat de plafondspeaker een stroomsterkte van 8 ampère oplevert bij 1 volt.

Impedance (Ohm) 8 Ohm
Frequency 150 Hz -20 kHz
RMS power 2 W
max power 5 W
nominal 84 dB
Resonance 250 Hz

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie