Speaker - Visaton - DL18

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
100V Plafond Luidspreker - Visaton Kleur: Wit
Speaker - Visaton - DL18
Speaker - Visaton - DL18
   
Type: Plafondspeaker,
Impedantie: 8 Ohm,
Diameter: 17cm (6.5"),
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 6 Watt.
Productcode: 1047879
leverbaar: 32
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047879
Meer informatie over dit product

Zoekt u een betrouwbare en kwalitatieve speaker die u eenvoudig in uw plafond monteert, dan is deze Visaton DL18 plafondspeaker een goede optie om in overweging te nemen. U kunt hem voor meerdere dingen gebruiken, voor zowel muziek als gesproken teksten. Dit maakt de speaker handig voor thuis, maar ook voor op kantoor, in winkels of in hotels. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en omdat deze inbouwspeaker daarnaast goede geluidskwaliteit combineert met een modern ontwerp, past hij in vrijwel elke ruimte en heeft u er altijd plezier van.

Muziek en spraak

Met de Visaton DL18 plafondspeaker haalt u een inbouwspeaker in huis die u zowel voor gesproken tekst als voor muziek kunt gebruiken. Monteer ze bijvoorbeeld in uw plafond, misschien wel een aantal door uw hele huis, en luister door uw gehele woning naar uw favoriete muziek, podcasts of radio-uitzendingen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld op een kantoor. Maar er is meer mogelijk. Stel, u heeft een winkel. Ook dan is het natuurlijk mogelijk om via deze speaker (achtergrond)muziek af te spelen. Op deze manier hoeft u geen grote, en misschien wel ruimte ontsierende, speakers aan de muur te hangen. Een klein inbouwspeakertje zoals deze is dan genoeg. Maar u kunt via deze plafondspeaker ook mededelingen voor uw klanten en/of personeel afspelen of live laten horen, en dat alles versterkt. Maar waar u ook voor kiest, het geluid zal altijd helder en storingsvrij te horen zijn.

Het voordeel van een plafondspeaker

Het voordeel van de Visaton DL18 plafondspeaker is dat deze kleiner is dan de gemiddelde muurspeaker. Hierdoor vallen ze minder op en kunt u op een meer discrete manier naar muziek of andere audio luisteren en dat allemaal versterkt. Eenmaal ingebouwd in het plafond, een klusje dat eenvoudig zelf te doen is, is de inbouwspeaker buiten uw normale gezichtsveld en heeft u er geen last meer van. Daarnaast is het geluid van deze ronde plafondspeaker met witte metalen rooster, ondanks het kleine formaat van 17 centimeter (diameter), uitstekend te noemen.

Trafo matching 1,5 ; 3 ; 6W
Freq.response 70 Hz -20 kHz
nominal sound pressure 93 dB
Resonance freq. 100 Hz

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie