Speaker - Visaton - DL10

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Plafond Luidspreker RMS Vermogen: 20 Watt
Speaker - Visaton - DL10
Speaker - Visaton - DL10
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: IP54 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Diameter: 10cm (4"),
RMS vermogen: 20 Watt.
Productcode: 1047877
voorraad: 121
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 34,99
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1047877
Meer informatie over dit product

Met deze Visaton DL10 plafondspeaker haalt u een kleine, maar wel zeer goede inbouwspeaker in huis. U kunt deze in vrijwel elke ruimte inbouwen, van uw huiskamer tot aan uw badkamer. Omdat hij een IP54 beveiligingswaarde heeft, wat betekent dat hij volledig spatwater- en stofdicht is, kunt u hem ook prima in natte ruimtes als de keuken en de badkamer inbouwen. Maar u kunt hem ook probleemloos in een restaurant, bar, winkel of kantoorpand installeren. Het maakt allemaal niets uit, want door het ontwerp en door zijn technische eigenschappen zal de luidspreker altijd mooi staan en goed zijn werk doen.

Inbouwen

Het inbouwen van de speaker is een simpel karweitje. U hoeft alleen te bepalen waar u de speaker wilt hebben, hier een gat in het plafond zagen, de door u geprepareerde audiokabels in de speaker pluggen en vervolgens de inbouwspeaker aan het plafond vastmaken met de handige veerarmen. Dat is alles. Hierna heeft u heel gericht geluid, of dat nu muziek of andere audio is, alles is kraakhelder te horen en omdat het in het plafond ingebouwd wordt, valt hij ook niet op. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een grote speaker die u aan de muur hangt. Het is een discrete manier om geluid versterkt mee af te spelen.

Eigenschappen

De Visaton DL10 plafondspeaker heeft verder een diameter van 10 centimeter, een maximaal vermogen van 20 watt en een impedantie van 8 ohm. Dit laatste geeft aan wat de elektrische weerstand van het apparaat is. In dit geval betekent het dat de luidspreker een stroomsterkte van 8 ampère oplevert bij een waarde van 1 volt. Zoekt u een discrete manier om door uw ruimte op een goede manier audio versterkt af te spelen, dan is deze Visaton DL10 plafondspeaker een goede en simpele oplossing. Door hem in uw plafond in te bouwen, valt hij namelijk vrijwel niet op.

Type: Plafondspeaker,
Extra: IP54 bescherming,
Impedantie: 8 Ohm,
Diameter: 10cm (4"),
Voeding: 100 Volt,
RMS vermogen: 20 Watt.
Gewicht 400 g
Beschermingsklasse IP54
Impedantie 8 Ohm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie