Bluetooth Speaker

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Ultron,
Audio ingang: Bluetooth, Micro SD,
Voeding: Accu (oplaadbaar via USB),
Bereik: Max. 10 meter,
Vermogen: 3 Watt.
Productcode: 1373995
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 12,74
€ 16,99 € 12,74 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1373995
Meer informatie over dit product

Met deze grijze Ultron Cha Cha Bluetooth luidspreker is het mogelijk om overal versterkt naar audio te luisteren. Dit kan leuke muziek zijn om een feestje iets gezelliger te maken, maar ook een podcast zodat iedereen in uw omgeving kan meegenieten. De speaker werkt verder zeer eenvoudig. Schakel Bluetooth aan op uw smartphone, tablet of bijvoorbeeld laptop. Speel de audio af die u wilt afspelen. De speaker zal vervolgens automatisch verbinding maken met het andere apparaat waarna de audio versterkt over de speaker wordt afgespeeld. Heeft uw apparaat geen Bluetooth, om het misschien een iets ouder toestel is? Dan is er nog geen nood aan de man.

Micro SD

In dat geval kunt u deze grijze Ultron Cha Cha Bluetooth luidspreker ook op een andere manier gebruiken. Aan de zijkant is namelijk een ingang aanwezig waarin een micro SD-kaartje past. Dit zijn kleine geheugenkaartjes waar vaak relatief veel data op past. Let er wel op dat dit kaartje maximaal 16 GB groot mag zijn. Zet er vervolgens al uw muziek op, een aantal podcasts of andere audio-bestanden. Stop het kaartje vervolgens in deze draadloze luidspreker, kies met de draaiknop aan de zijkant welk bestand u wilt afspelen en begin te luisteren. Dit werkt allemaal intuïtief, dus u kunt gelijk aan de slag en beginnen met luisteren.

3,5 uur non-stop luisteren

Met deze draadloze Bluetooth-speaker van het merk Ultron is het dus mogelijk om zowel via Bluetooth als via een micro SD-kaartje versterkt naar al uw audio te luisteren. Alles werkt dus draadloos. In deze luidspreker zit verder een oplaadbare accu die zo’n 3,5 uur meegaat. Het is dus mogelijk om een hele tijd naar muziek te luisteren voordat de accu opnieuw opgeladen dient te worden. Deze batterij heeft een vermogen van 300 mAh, wat staat voor milliampère per uur. De Bluetooth-speaker heeft verder een zilveren kleur, maar we verkopen hem ook in het blauw en in het zwart.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie