"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Samsung kabel

USB C naar USB A kabel - 3.2 - Nylon Mantel - Allteq
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 9,99
Samsung - Telefoonhouder - Allteq
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 12,69
USB C oplader laptop of telefoon
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 31,79
USB C oplader - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 16,99
USB C oplader - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 28,99
Powerbank - Voomy
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 27,99
QI lader - 1.000 mA - Goobay
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 15,99
Finger strap - Goud - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 4,00
USB Adapter lader - USB C + USB A
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 22,69
Gadget - Thumbs up!
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 16,99
Stekkerdoos - 4-voudig - USB - Allteq
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 20,99
Stekkerdoos met USB
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 16,99
Oordopjes - Sony MDR-EX15LPB - Sony
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 11,69
Usb thuislader - Allteq
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 9,99
Usb thuislader - Goobay
  • Kleur:
2-3 dagen levertijd
€ 9,59
USB oplader - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 10,99
USB snellader - 2.000 mA - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 21,19
USB oplader - 4 uitgangen - 4.800 mA
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 22,99
Usb snellader - 3.000 mA - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 17,99

Samsung kabels voor ieder model

Een van de redenen dat er veel meer Samsung telefoons verkocht worden dan telefoons van andere merken, is dat er veel verschillende modellen verkrijgbaar zijn. In de meeste gevallen hebben deze modellen dezelfde soort Samsung kabels nodig. Dit is een kabel met aan de ene kant een USB-A en aan de andere kant een USB Micro B stekker. Toch zijn er ook uitzonderingen op deze regel. De S8 maakt bijvoorbeeld van een Samsung kabel gebruik met een USB-C aansluiting. De verwachting is dat in de toekomst alle modellen gebruik gaan maken van dit nieuwe type USB-aansluiting. U moet daarom voordat u een aankoop doet goed uitzoeken wat voor Samsung kabel uw model nodig heeft. Dit geldt ook voor Samsung accessoires. Dingen zoals telefoonhoesjes verschillen sterk per model, omdat de toestellen afwijkende formaten en andere eigenschappen hebben. Wij adviseren u om bij de aankoop van Samsung kabels en Samsung accessoires in het webmenu links altijd uw Samsung model te selecteren.

Welke oplaadkabel heeft u nodig?

Zonder twijfel de meest onmisbare Samsung accessoire is de Samsung laadkabel. Indien u niet in het bezit bent van deze Samsung kabel heeft u immers geen manier om de batterij van uw telefoon of tablet op te laden. De kabel voor het opladen gebruikt u in combinatie met een Samsung oplader om de snelste laadtijden te realiseren. Het is ook mogelijk om de Samsung kabel in een laptop of ander apparaat met USB-aansluiting te pluggen om uw smartphone op te laden, maar dit zal dan in een lager tempo gebeuren. De meest snelle laadtijd voor de batterij realiseert u met een Samsung fast charger kabel. Verschillende toestellen van Samsung ondersteunen deze fast charger technologie. U heeft hiervoor een Samsung kabel nodig met een USB-aansluiting die minimaal 2.0 of hoger is. Om geen risico te nemen kunt u het beste een Samsung kabel origineel kiezen die past bij uw model. Let u wel op dat de allernieuwste modellen, zoals de Samsung S8, kabels gebruiken met een USB-C aansluiting, oudere modellen een USB Micro B.

Optimaal gebruik met Samsung accessoires

De meeste Samsung telefoons en tablets maken gebruik van het Android besturingssysteem met een licht aangepaste userinterface. Dit betekent dat het gebruik van de apparaten zeer gemakkelijk zal zijn. De Android software is intuïtief te gebruiken en Samsung zorgt ervoor dat alle bedieningsknoppen makkelijk binnen handbereik zitten. Met een aantal accessoires kunt u het gebruik echter nog verder optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan Samsung accessoires als hoesjes die uw telefoon extra beschermen tegen beschadigingen. Zeker voor de duurdere modellen smartphones en tablets zijn deze Samsung accessoires aan te raden. De behuizing blijft dan in een goede staat en het toestel behoudt zijn waarde wanneer u het in de toekomst wilt verkopen. In het assortiment van Allekabels vindt u ook ultramoderne Samsung accessoires. Zo zijn in onze webshop bijvoorbeeld verschillende Virtual Reality brillen te koop. Door uw smartphone in deze accessoires te zetten kunt u in Virtual Reality video’s bekijken en spelletjes spelen.

Samsung kabels en accessoires voor onderweg

Met een smartphone heeft u de beschikking over een krachtige minicomputer die u overal mee naartoe kunt nemen. Onze mobiele telefoons hebben we dan ook vrijwel altijd bij ons. Het is daarom aan te raden om ook enkele Samsung kabels en accessoires te kopen die het gebruik onderweg makkelijker maken. Een extra Samsung kabel bijvoorbeeld die u op uw werk kunt laten liggen om ook hier uw smartphone op te laden. Met een Samsung autolader bent u ook in staat om in uw auto de batterij van het toestel op te laden. Indien u vaak in de auto zit is dit een accessoire dat u zeker moet hebben. We kunnen naast de autolader en bijpassende Samsung kabel ook een Samsung telefoonhouder aanbevelen. Deze accessoire geeft u een plek om de telefoon op te plaatsen tijdens het opladen in de auto en maakt het tevens mogelijk om handsfree te bellen als u aan het autorijden bent. Overigens zijn powerbanks de meest ultieme Samsung accessoires voor onderweg, hiermee kunt u waar u maar wilt uw mobiele telefoon op te laden.

Uw Samsung accessoires online kopen

Wij bieden zowel originele als niet-originele Samsung kabels te koop aan. U kunt in het menu aan de linkerkant van deze pagina het model van uw smartphone of tablet selecteren, zodat u zeker weet dat u een geschikte Samsung kabel heeft voor uw toestel. Daarbij kunt u op dezelfde pagina ook verschillende Samsung accessoires bestellen. Het online kopen van Samsung kabels en accessoires proberen we zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Heeft u aan de hand van bovenstaande info beslist welke Samsung kabel het meest geschikt is? Motorola accessoires koopt u online bij ons. Of u nu een eenvoudig model Samsung kabel wilt kopen of een accessoire met meerdere functies, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabel of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt én bij uw specifiek toestel past.