Kabels 
Overige Producten 
Account  

Powerbank - Intenso

Wilt u zich geen zorgen maken over een lege accu van uw smartphone of tablet als u onderweg bent? Koop dan een Intenso powerbank. Een gemiddelde smartphone heeft een capaciteit van 2000 tot 3000 mAh. Dan biedt de Intenso powerbank voldoende capaciteit om uw smartphone weer op te laden. Deze powerbanks hebben gemiddeld een capaciteit van 5200 mAh, een laadsnelheid van 1000 mA en zijn voorzien van een USB A én micro B aansluiting. Allekabels heeft diverse Intenso powerbanks in het assortiment. Lees meer

Waarom een Intenso powerbank kopen?

Hoe intensiever u gebruikmaakt van uw smartphone of tablet, bijvoorbeeld door zware apps of games, hoe sneller de accu leeg raakt. Als u merkt dat uw accu bijna leeg is en u weet dat u voorlopig geen stroomvoorziening zoals een stopcontact bij de hand heeft, dan komt een Intenso powerbank goed van pas. Zo heeft u altijd een reserve accu bij de hand voor de noodgevallen. Deze noodgevallen zijn steeds vaker regel dan uitzondering. Zo komt u al snel in deze situatie terecht als u bijvoorbeeld vergeten bent uw smartphone aan de oplader te hangen. Dan gaat u al op pad met een half lege accu. Maar wat dacht u van een vakantie op een camping, een festivalweekend, een vliegreis naar een ver land of gewoon een dagje eropuit. Een Intenso powerbank komt dus altijd van pas.

Intenso powerbank: Waar moet ik op letten?

Een Intenso powerbank is voor meer apparaten te gebruiken dan alleen een smartphone of tablet. Denk ook eens aan digitale camera’s, mp3-spelers en andersoortige mobiele apparatuur. Als u verschillende apparaten heeft die u wilt opladen met de Intenso powerbank, dan is het aan te raden te letten op de aansluitvormen: USB A, micro USB of bijvoorbeeld de nieuwe USB-C. U kunt ook altijd een verloopstuk aanschaffen om de juiste aansluitvorm te realiseren. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat u let op de capaciteit. Dit dient u af te stemmen op de capaciteit van uw elektronische apparatuur. Maar ook het gewicht en de afmetingen kunnen belangrijk zijn op rekening mee te houden. Als u de Intenso powerbank veel onderweg wilt gebruiken, is het wel handig dat de Intenso powerbank een lichtgewicht is en compact, zodat deze gemakkelijk in uw jas, tas of zelfs broekzak past.

Verschillende Intenso powerbanks

Naast deze verschillende soorten powerbanks is er nog een aantal verschillen om rekening mee te houden. Hoewel een Intenso powerbank bedoeld is om andere apparatuur op te laden, moet de powerbank zelf ook opgeladen worden. De meest gangbare manier is om dit, net zoals de meeste apparatuur, via het stopcontact te doen. Maar er zijn ook powerbanks die opgeladen kunnen worden door zonne-energie. Hierdoor hoeft u de powerbank maar in de zon te leggen en hij laadt zichzelf weer op. Daarnaast zijn er ook draadloze powerbanks, die u kunt opladen op een QI hotspot. Zo hoeft u niet elke keer te zoeken naar een kabeltje. Daarnaast zijn er ook nog powerbanks met zaklamp, in de vorm van een sleutelhanger, powerbanks die waterdicht zijn of zelfs powerbanks die supersnel opladen via Fast Charge. Kies dus de powerbank die het beste bij u past.

Capaciteit en laden

Als u een smartphone heeft met bijvoorbeeld een capaciteit van 3000 mAh, heeft het weinig zin om een Intenso powerbank te kopen van 1500 mAh. De smartphone opladen wordt dan maar half werk. Koop dus altijd een Intenso powerbank die minimaal het dubbele aan capaciteit heeft ten opzichte van de betreffende apparatuur. Houdt u daarnaast altijd rekening met een rendement van 65% als u een Intenso powerbank koopt. Elke powerbank – ongeacht welk merk – heeft daarmee te maken. Dit komt doordat energie verloren gaat aan de warmte tijdens het laadproces. Laad de Intenso powerbank na gebruik altijd direct op. Zo gaat deze langer mee. Ook al gebruikt u hem een aantal maanden niet gebruikt. U zult naderhand wellicht de powerbank nog moeten bijladen vanwege zelf ontlading. Laad uw Intenso powerbank dan elke 3 tot 6 maanden op. Dan heeft u langer plezier van de Intenso powerbank.

Wat kunt u beter niet doen?

Powerbanks zijn overal te koop. Daarbij zijn ze te verkrijgen met verschillende capaciteiten en verschillende kleuren. Maar hoe weet u nu dat u een goede aanschaf doet? Met een Intenso powerbank zit u sowieso wel goed, maar er is toch een aantal tips te benoemen, zodat u geen korte termijn aankoop doet. Bijvoorbeeld het gewicht van een powerbank. Bent u vaak onderweg zonder al te veel spullen, dan is een lichtgewicht powerbank ideaal. Daarbij is de vorm en afmetingen ook essentieel. Maak altijd gebruik van het meegeleverde snoer, dus geen goedkope of zelfs beschadigde kabels. Hierdoor wordt er slecht contact gemaakt tussen de powerbank en de apparatuur, waardoor opladen niet altijd lukt en bij beschadigde kabels zelfs kortsluiting kan ontstaan.

Uw Intenso powerbank online kopen

Een Intenso powerbank koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een Intenso powerbank of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Powerbank

Klantenservice & Informatie