Overige Producten 
Kabels 
Account  

iPhone SE

Iphone SE kabel / Lightning connector

Uw iPhone SE kabel, ook wel bekend als lightning connector, werd door Apple in 2012 geïntroduceerd als opvolger van zijn voorganger de 30-pins connector. De kabel geldt vanaf dan als dé standaard om Apple iPhones en tablets op te laden en te verbinden met andere (niet) Apple apparatuur. De iPhone SE kabel is te herkennen aan het compacte formaat en verfijnde design en heeft 8 pinnen in plaats van het vroegere model met 30 pinnen. U heeft de iPhone SE kabel nodig om andere apparaten zoals iPhones, iPads en iPods te verbinden met PC’s, laptops, notebooks, USB laders, (video)camera’s en andere randapparatuur. Beide kanten van de iPhone SE kabel aansluiting zijn gelijk en bruikbaar. Zie onze uitgebreid aanbod: Lightning naar USB kabel.

iPhone SE adapters

Naast een iPhone SE kabel kan het zijn dat u ook een iPhone SE adapter nodig heeft. Dit in het geval dat u uw smartphone wil verbinden met apparaten die niet geproduceerd zijn door Apple. Denk hierbij aan het aansluiten van uw iPhone op een TV/monitor met HDMI aansluiting. Koop dan een iPhone SE kabel naar HDMI adapter. Voor het aansluiten van een monitor met VGA aansluiting koopt u een iPhone SE kabel naar VGA adapter. Heeft u nog een accessoire met een 30-polige dock connector en wilt u die verbinden met uw nieuwe telefoon of tablet, dan koopt u de Lightning naar 30-pins dock connector.

iPhone SE accessoires

Naast iPhone SE kabels, laders en adapters, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor accessoires voor uw iPhone SE. In ons assortiment een uitgebreide selectie kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Om uw smartphone te beschermen tegen krassen leveren wij beschermfolie en hoesjes. Ook bevat ons assortiment handige accessoires voor onderweg, waaronder powerbanks zodat u uw telefoon 24/7 kunt opladen waar en wanneer u maar wil. Gaat u uw smartphone gebruiken als navigatie in de auto, bestel dan meteen zo’n handige autohouder erbij. Of een selfiestick, speciaal voor de iPhone. Voor zowel de powerbank als de autohouder heeft u uiteraard een iPhone SE kabel nodig. Voor al uw iPhone wensen: Allekabels, méér dan kabels.

Model iPhone SE

De iPhone SE is sinds het voorjaar van 2016 op de markt. De SE in de naam staat voor “Special Edition”. Deze smartphone van Apple heeft net als zijn voorganger de iPhone 5S een 4 inch-scherm en een vergelijkbaar design qua afmetingen. Verbeterd ten opzichte van de 5S is de 12 megapixel-camera en de toevoeging van de nieuwste A9-processor. De introductie van de SE bleek een sterke zet voor Apple en werd goed ontvangen door consumenten en kreeg lovende kritieken in de pers. De relatief lage prijs in verhouding met de kwaliteit (de techniek is vergelijkbaar met die van de duurdere iPhone 6S) bleek een schot in de roos.

Uw iPhone SE kabel online kopen

Een iPhone SE kabel koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over de iPhone SE kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie