Kabels 
Overige Producten 
Account  

iphone 7 oortjes

U kunt het bijna niet gemist hebben: De lancering van de iPhone 7 en daarbij het ontbreken van de koptelefooningang. Dit leidde tot veel ophef en werd een van de belangrijkste veranderingen in de iPhone. Maar laten we eerlijk zijn, die oordopjes met kabeltje raken toch bij iedereen in de knoop? Met onze iPhone 7 oortjes hoeft u zich over het ontbreken van die koptelefooningang geen zorgen te maken. Lees meer

Muziek luisteren met iPhone 7 oordopjes

Hoe moet dat nu, muziek luisteren met iPhone 7 oordopjes? Apple kwam zelf al gauw met AirPods aandragen: Draadloze iPhone 7 oordoppen. Zo gek is dat draadloze misschien nog niet, we zien namelijk dat steeds meer apparaten draadloos worden. De iPhone 7 oordoppen van Apple zelf verbinden via Bluetooth met het toestel. Gelukkig is bluetooth niets nieuws en heeft Allekabels een collectie draadloze iPhone 7 oordoppen voor u klaarstaan die u met Bluetooth gemakkelijk met uw telefoon kunt verbinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor In Ear iPhone 7 oordoppen, die met elkaar verbonden zijn met een kabeltje. Met deze iPhone 7 oordopjes kunt u ongestoord van uw muziek genieten en u raakt de iPhone 7 oordopjes los van elkaar niet kwijt. Het enige dat dan nog ontbreekt is het vertrouwde kabeltje aan uw telefoon.

Carkit en Iphone 7 oortje in één

Liever helemaal zonder kabels? Gebruikt u uw iPhone 7 oordoppen het meest om te bellen? Kijk dan vooral ook eens naar een iPhone 7 oortje met microfoon. Deze fungeert tegelijk ook als carkit. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap met uw iPhone 7 oortje. U verbindt het iPhone 7 oortje gemakkelijk met uw telefoon door middel van Bluetooth. De meeste iPhone 7 oortjes hebben een lange gespreksduur en nog extra functies voor het voeren van handsfree telefoongesprekken. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch beantwoorden van oproepen. Sommige iPhone 7 oortjes kunt u zelfs verbinden met meerdere toestellen tegelijk. En deze iPhone 7 oortjes zijn er zelfs in leuke kleuren en designs!

Toch aan de kabel

Kunt u toch echt niet wennen aan iPhone 7 oordopjes zonder kabeltje? Dan is er gelukkig ook nog een oplossing mèt kabel: de Lightning - Jack adapter. Met dit tussenstuk voor uw iPhone 7 oordopjes kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw oude vertrouwde oortjes. De Lightning - Jack adapter steekt u in de onderkant van de telefoon, daar waar u normaal ook de oplaadkabel insteekt. Vervolgens steekt u uw iPhone 7 oortjes in de adapter en kunt u aan de slag met uw iPhone 7 oortjes. Uiteraard is ook de Lightning - Jack adapter bij Allekabels verkrijgbaar.

Uw iPhone 7 oortjes online kopen

iPhone 7 oortjes koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over iPhone 7 oortjes of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

iPhone 7

Klantenservice & Informatie