Toshiba FlashAir

Momenteel helaas uitverkocht
Toshiba SDHC geheugenkaart - 16GB - Wifi Extra 4K ready
   
Classificatie: UHS-I - Klasse 10,
Type: SD kaart met Wifi,
Leessnelheid: 90 MB/s,
Schrijfsnelheid: 70 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB,
Extra 4K ready.
Productcode: 1673420
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1673420
Meer informatie over dit product

Voor het maken van foto’s of video’s met een digitale camera kunt u gebruikmaken van een SD kaart. Het voordeel van deze compacte geheugenkaarten is dat u de bestanden die u maakt en die erop komen te staan zelf ervan af kunt halen. Hiervoor hebt u normaliter wel een kaartlezer nodig om de afbeeldingen of video’s naar een computer of laptop te verplaatsen of kopiëren. Gelukkig is daar ook een andere eenvoudige oplossing voor in de vorm van de SD kaart Toshiba Flashair 16 GB. Deze uitvoering is namelijk voorzien van een ingebouwde wifi functie waarmee u de data direct kunt overzetten via een draadloos netwerk.

Technische details

Het verwerken van data gaat met een schrijfsnelheid van 70 MB per seconde en u kunt bestanden openen en verplaatsen met een leessnelheid van 90 MB per seconde. Dit komt onder andere door de snelheidsklasse 10 en de UHS-I classificatie van deze datadrager. UHS staat hierbij voor Ultra High Speed. De beschikbare opslagcapaciteit is 16 GB en is zeer geschikt voor het verwerken en opslaan van videobeelden in 4K kwaliteit. Het type waar de Toshiba Flashair toe gerekend kan worden, is SDHC. Dit staat voor Secure Digital High Capacity. Gegevens worden dan ook met hoge capaciteit verwerkt. Dit betekent wel dat u deze geheugenkaart alleen kunt gebruiken in combinatie met een apparaat dat geschikt is voor SDHC of voor de nieuwere variant SDXC.

Wifi

Deze geheugenkaart is voorzien van een wififunctie. Het is met dit product dan ook mogelijk om verbinding te maken met een draadloos netwerk en direct bestanden over te zetten naar een ander apparaat zoals een computer, laptop of smartphone. Verbinding maken kan met draadloze netwerken die gebruikmaken van wifi standaarden zoals 802.11b, 802.11g en 802.11n. De SD kaart Toshiba Flashair 16 GB is voorzien van een schakelaar aan de zijkant van de behuizing die u kunt gebruiken om uw gegevens te beschermen. Door deze Lock functie beschermt u de gegevens op de SD kaart voor verwijdering, overschrijving of bewerking zonder dat dat de bedoeling is. De afmetingen zijn gestandaardiseerd waardoor plaatsing in een kaartlezer van een computer mogelijk is om data over te zetten. Het artikel weegt 2 gram en heeft een lengte van 32 millimeter, een breedte van 24 millimeter en is 2,1 millimeter dik.

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie