SATA Kabel - 7-polig - 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
SATA KABEL 6GBPS Kleur: Rood.Merk: Delock
   
Extra: Met vergrendeling,
Type: Recht - recht,
Aansluiting 1: 7p SATA female,
Aansluiting 2: 7p SATA female,
Snelheid: 6 Gbps,
Lengte: 0.5 meter.
Productcode: 1145962
voorraad: 1.067
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,59Aantal 10-49: € 3,46Aantal 50-249: € 3,16Aantal 250+: € 2,87
€ 3,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1145962
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,59
Meer informatie over dit product

Voor de opslag van gegevens en bestanden wordt er in een computer of laptop gebruikgemaakt van een harde schijf. Deze bevat daarnaast ook de belangrijke software zoals het besturingssysteem en programma’s die gebruikt kunnen worden. Het is afhankelijk van het type hard disk dat gebruikt wordt en het moederbord waarop deze moet worden aangesloten welk soort datakabel er gebruikt wordt. Voor de voeding is de harde schijf vaak verbonden met de interne voeding van de computer of laptop. Wordt er gebruikgemaakt van een SATA harde schijf, dan kan er gebruikgemaakt worden van de Delock SATA kabel 0.5 meter.

Technische eigenschappen

Deze datakabel is aan beide uiteinden voorzien van een 7 pins SATA female stekker. De kabel beschikt over connectoren met metalen clipjes die het mogelijk maken om de stekkers in de daarvoor bestemde aansluitingen vast te zetten. Zodra deze stekkers worden aangesloten, klikken ze vast. De clipjes kunnen vervolgens worden ingedrukt om de Delock SATA kabel 0.5 meter weer te ontkoppelen. Het snoer heeft een lengte van een halve meter en is daarmee lang genoeg om ook in de grootste computerkast gebruikt te worden voor het aansluiten van een hard disk op een moederbord.

Overige eigenschappen

Om deze kabel te kunnen gebruiken moeten zowel de harde schijf die gebruikt wordt, als het moederbord van de computer voorzien zijn van een male 7 pins SATA aansluiting. De Delock SATA kabel 0.5 meter voldoet aan de nieuwste normen en kan naast het aansluiten van harde schijven ook gebruikt worden voor het koppelen van controller kaarten of flash geheugen. De maximale snelheid voor de overdracht van gegevens die met deze bekabeling behaald kan worden is 6 Gbit per seconde. Om dergelijke snelheden te kunnen halen moet de gekoppelde hardware wel beschikken over de mogelijkheid om zo snel gegevens te kunnen verwerken.

Extra informatie

Deze kabel is alleen te gebruiken als datakabel. Voor de voeding van de harde schijf dient er gebruik te worden gemaakt van een afzonderlijke voedingskabel. De bekabeling is ook te gebruiken met SATA 1,5 Gbit en 3 Gbit per seconde aansluitingen. Controleer voor de aanschaf van dit product of zowel de schijf als het moederbord die u met elkaar wilt verbinden beschikken over een SATA aansluiting voor een 7 pins stekker. Dit snoer is direct aan te sluiten en wordt per stuk verkocht.

Deze SATA-kabel van Delock voldoet aan de nieuwste normen en is met maximaal 6 Gbps meer dan twee keer zo snel dan zijn voorganger. Het wordt gebruikt voor interne SATA aansluiting van verschillende apparaten, zoals harde schijven, controllerkaarten of flashgeheugen.

Specificaties:
SATA kabel (Interne SATA datakabel),
Connector 1: SATA 7p,
Connector 2: SATA 7p,
Voeding: Nee,
Snelheid: 6 Gbps,
Aansluiting: Recht,
Lengte: 0,50 meter,
Metalen clips,
Kleur: Rood,
Compatibel compatibel met SATA 3 Gbps en SATA 1,5 Gbps.

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie