"

Samsung Galaxy S21 - USB kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 89
€ 14,99
Incl. BTW
Productcode: 3783931
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Haakse USB C kabel
De Allteq USB C kabel 2 meter is een kabel die voorzien is van twee haakse stekkers. De stekkers hebben een USB C male connector, die aangesloten kan worden op bijvoorbeeld een smartphone of tablet met een soortgelijke aansluiting. Met de kabel is het mogelijk om gegevens uit te wisselen en kan de accu van het betreffende apparaat worden opgeladen. Daarvoor kan er een maximale spanning van 20 volt geleverd worden met een stroomsterkte van 5 ampère. Opladen van een accu kan ook via netstroom, door een netstroomadapter te koppelen aan de kabel. Doordat de stekkers haaks op de kabel gemonteerd zijn, nemen ze weinig ruimte in beslag na aansluiting.

Bijzonderheden
De kabel heeft een mantel die voorzien is van gevlochten nylon. Hiermee wordt fysieke bescherming aan de Allteq USB C kabel 2 meter geboden en wordt er gezorgd voor extra stevigheid. Het artikel is voorzien van USB versie 3.1 Gen 2 technologie. Door deze eigenschap is het mogelijk om gegevens door te sturen tussen twee apparaten met een snelheid van maximaal 10 Gbit per seconde. De aangesloten apparaten moeten daarvoor wel voorzien zijn van USB versie 3.1 Gen 2. Als dat niet het geval is, zal de maximaal te behalen overdrachtssnelheid een stuk lager zijn.

Kenmerken
• De kabel is eenvoudig te gebruiken voor elk apparaat met een geschikte aansluiting
• Het snoer is universeel te gebruiken voor elk merk en type apparaat
• De kabel is voorzien van USB versie 3.1 Gen 2 voor een overdrachtssnelheid tot maximaal 10 Gbit per seconde
• De Allteq USB C kabel is voorzien van stekkers met haakse connectoren

Technische informatie
De connectoren aan de kabel zijn beiden haaks gemonteerd en voorzien van een USB C male stekker. Deze stekkers kunnen worden aangesloten op een USB C female poort van bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop. Daardoor is het mogelijk om data uit te wisselen tussen beide apparaten. De kabel heeft een mantel van pvc met daaromheen gevlochten nylon. De stroomsterkte die maximaal geleverd kan worden is 5 ampère, waardoor het opladen van een accu ook mogelijk is. De Allteq USB C kabel 2 meter wordt verkocht met een garantie van 5 jaar.

Specificaties

Aansluiting 1USB C male haaks
Aansluiting 2USB C male, haaks
Aderdikte22 AWG
KeurmerkRoHS
KleurZwart
Lengte2 meter
MantelNylon gevlochten
Maximale stroomsterkte5A
MerkAllteq
Max. snelheidtot 10 Gb/s
VerguldNee
VersieUSB 3.1 gen 2
Productcode: 3783931
Andere producten in deze categorie
USB oplader
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,39
Usb thuislader
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 9,99