Router - 300 Mbps - Single band router

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Merk: TP-Link - TD-WR841N,
Frequentieband: Single band - 2.4 GHz,
Snelheid draadloos: Max. 300 Mbps,
Snelheid bedraad: Max. 10/100 Mbps,
Aantal poorten: 4.
Productcode: 1237262
voorraad: 472
€ 23,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1237262
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 23,95
Meer informatie over dit product

De 300 Mbps Wireless-N router TL-WR841N is een combiapparaat voor een bekabeld/draadloos netwerk dat speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van kleine bedrijven en home office-netwerken. Met 2T2R-MIMO zorgt de TL-WR841N voor buitengewone en geavanceerde WLAN-prestaties, zodat hij bij uitstek geschikt is voor het streamen van HD-video's, voor VoIP en voor onlinegaming. Bovendien brengt de QSS-toets (Quick-Secure-Setup) op de elegante en stijlvolle behuizing de WPA2-encryptie tot sten voorkomt binnendringen in het netwerk van buitenaf.

Wireless-N-snelheid en -bereik
Omdat de TL-WR841N volgens de IEEE802.11n-stenaard werkt, kunt u er een WiFi mee tot sten brengen met een 15-voudige snelheid en het 5-voudige bereik vergeleken met conventionele 11g-producten, met transmissiesnelheden tot 300 Mbps en met het uitstekende vermogen om gegevensverlies bij lange afstenen of bij obstakels in een klein kantoor of in een grote woning terug te dringen, zelfs bij gewapend beton. Vooral kunt u bij een verbinding over een lange afsten gemakkelijk daar met het WiFi verbinden waar dit met gebruikelijke 11g-producten niet mogelijk is. Dat betekent ook dat de router de snelheid biedt om met vrijwel elke toepassing die veel bandbreedte gebruikt probleemloos te werken, zoals VoIP, HD-streaming of onlinegaming, zonder enige vertraging.

IP-QoS - bestuur de bandbreedte naar uw inzichten
In een WiFi is het vaak zo dat willekeurig surfen op het internet en uitgebreide downloads door LAN-gebruikers tot gevolg heeft dat het huis of het kleine kantoor onvoldoende bandbreedte tot zijn beschikking heeft. De TL-WR841N ondersteunt de IP-QoS-functie, die een optimaal gebruik van de bandbreedte mogelijk maakt en bij knelpunten een bandbreedteregeling biedt om zo misbruik van de bandbreedte te voorkomen. Op deze manier krijgen gebruikers in een klein netwerk een gegareneerde, bepaalde bandbreedte toegewezen, wat voorkomt dat niet-kritieke toepassingen de netwerkprestaties verminderen.

CCA - stabiele radiosignalen
Clear Channel Assessment (CCA) voorkomt automatisch kanaalconflicten, doordat deze functie een vrij kanaal zoekt en de voordelen van de kanaalverbinding benut, wat de prestaties van uw WiFi aanzienlijk verhoogt.

WPA/WPA2-encryptie - geavanceerde beveiliging
Ten aanzien van de veiligheid van de WLAN-verbinding is WEP-codering niet meer de beste en veiligste bescherming tegen bedreigingen van buitenaf. De TL-WR841N biedt een WPA/WPA2-codering (zowel voor particuliere gebruikers als voor bedrijven) die door bedrijven van de WiFi Alliance is ontwikkeld en de veiligheid van het WiFi verhoogt.

QSS-knop - Quick Security Setup
Compatibel met "WiFi Protected Setup" ™ (WPS) beschikt de TL-WR841N over een Quick-Secure-Setup, dat de gebruikers bijna in een henomdraai de mogelijkheid hebben om uw beveiligingsinstellingen uit te voeren door eenvoudig op de "QSS" -knop te drukken. Daarmee wordt automatisch een WPA2-verbinding tot sten gebracht, die in vergelijking met de WEP-codering veiliger is. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingssetups, maar ook gemakkelijker, omdat u geen wachtwoord hoeft te onthouden.

WiFi-snelheid (max.): 300 Mbit/s
WiFi-stenaard:
IEEE802.11n
IEEE802.11g
IEEE802.11b

WiFi-frequentie: 2.4 GHz
Protocollen: Ondersteunt IPv4 en IPv6
10/100 Mbit/s WAN-poorten: 1 x
10/100 Mbit/s-poorten: 4 x
LAN-overdrachtsnelheid: 100 Mbit/s
Interfaces: LAN (10/100 MBit/s)
WPS: Hardware
Aantal antennes: 2 x
WiFi-snelheid 2.4 GHz: 300 Mbit/s

Specificaties

MerkTP-Link - TD-WR841N
FrequentiebandSingle band - 2.4 GHz
Snelheid draadloosMax. 300 Mbps
Snelheid bedraadMax. 10/100 Mbps
Aantal poorten4
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie