Reisstekker Europa naar Engeland

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Reisstekker Europa naar Engeland Geaard: Ja
   
Reisstekker Europa naar Engeland,
Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie,
Voor apparaten met type stekker: C, F,
Voor landen met type stopcontact: G,
Maximaal vermogen: 2990 Watt,
Spanning/stroomsterkte: 220 - 240 Volt / 13 A,
Zekering: Ja,
Geaard: Ja.
Productcode: 1907
voorraad: 3.936
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,95Aantal 10-49: € 5,74Aantal 50-249: € 5,24Aantal 250+: € 4,76
€ 5,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1907
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,95
Meer informatie over dit product

In Nederland wordt er voor elektrische apparaten gebruik gemaakt van stekkers van het type C of F. Type C is een platte stekker met twee pinnen die gebruikt kan worden in nagenoeg elk stopcontact in Europa. Dit type stekker is niet geaard in tegenstelling tot stekkers van het type F. Type F-stekkers zijn dikker, rond, hebben ook twee pinnen en zijn wel geaard. In het grootste deel van Europa kunt u gebruik maken van deze typen stekkers. In Groot-Brittannië is dat echter niet mogelijk omdat daar gebruik wordt gemaakt van een ander type stopcontact, type G. Om toch van uw elektrische apparaten gebruik te kunnen maken kunt u daarom de reisstekker Europa naar Engeland TRAV01 aanschaffen.

Technische eigenschappen

Een type G-stekker, zoals die onder andere in Groot-Brittannië wordt gebruikt, heeft 3 pinnen. In de meeste gevallen wordt er dan gebruik gemaakt van een spanning die tussen de 220 volt en 240 volt ligt. Daar is deze reisstekker dan ook geschikt voor. De maximale stroomsterkte die gebruikt kan worden met dit apparaat is 13 ampère. In dit product zit een zekering die ervoor zorgt dat oververhitting en kortsluiting kunnen worden voorkomen.

Overige eigenschappen

Niet alleen in Groot-Brittannië maar ook in Ierland, Malta, Maleisië en Singapore wordt gebruikt gemaakt van stekkers met type G. Het kan voorkomen dat de spanning die uit een stopcontact in één van deze landen wordt geleverd geen 230 volt, maar 110 volt is. In dat geval moet er gebruik gemaakt worden van een omvormer die de 110 volt kan omvormen naar 230 volt. Zo kunt u altijd en overal uw apparaten gebruiken en bijvoorbeeld uw telefoon zonder moeite opladen. Deze reisstekker is geaard en kan gebruikt worden voor het aansluiten van een platte stekker van type C of een geaarde ronde type F-stekker zoals wij die in Nederland gebruiken.

Extra informatie

Deze reisstekker heeft een gewicht van 58 gram en is voorzien van een witte behuizing die gemaakt is van kunststof. Deze adapter is niet bedoeld voor het omvormen van spanning of frequentie. Indien dat wel nodig is, dan is het verstandig om naast dit product ook een omvormer aan te schaffen. Verder wordt er vanuit de fabrikant standaard een garantie van 24 maanden gegeven op dit product. De reisstekker is geschikt voor AC-spanning, oftewel wisselstroom. Het maximale vermogen wat dit product aan kan is 2990 Watt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie