Reisstekker Europa naar Zuid-Afrika

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Reisstekker Zuid-Afrika,
Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie,
Voor apparaten met type stekker: C F,
Voor landen met type stopcontact: M,
Spanning/stroomsterkte: 240 Volt / 10 A,
Geaard: Ja.
Productcode: 1288706
voorraad: 11.380
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1288706
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Als u regelmatig op vakantie of op reis bent, hebt u vast wel eens een situatie meegemaakt waarin u uw elektrische apparaten niet direct kon aansluiten op een lokaal stopcontact. Dit komt doordat er in verschillende landen gebruik wordt gemaakt van verschillende aansluitingen voor stopcontacten. In het grootste deel van Europa, ook in Nederland, wordt er gebruik gemaakt van stekkers van het type C en F. Een type C-stekker is een platte stekker met twee pinnen zonder aarde. Het type F is een ronde connector met 2 pinnen die wel gebruik maakt van aarde. In Zuid-Afrika wordt er gebruik gemaakt van een type M-stopcontact. Dit is een versie met drie pinnen die u alleen kunt gebruiken met een adapter, zoals de Goobay-reisstekker Europa naar Zuid-Afrika.

Over het product

Als u op reis gaat naar Zuid-Afrika dan kan dit product goed van pas komen. Met deze adapter wordt het mogelijk om bijvoorbeeld uw mobiele telefoon op te laden met de gebruikelijke lader. Dit product is aan de ene zijde voorzien van een mannelijke connector van het type M die dus gebruikt kan worden in stopcontacten in Zuid-Afrika en een aantal andere landen. Aan de andere zijde zit een Europese aansluiting waarin een type C- of F-stekker kan worden geplaatst.

Meer specificaties

Deze reisstekker is geschikt voor gebruik op netstroom met een spanning van maximaal 240 volt en een stroomsterkte van 10 ampère. Dit product is niet geschikt als omvormer voor spanning, hiervoor moet gebruik gemaakt worden van een apart apparaat dat bijvoorbeeld een spanning van 230 volt kan omvormen naar 110 volt. Aansluitingen van het type M worden, naast Zuid-Afrika, gebruikt in een aantal andere landen: India, Jammu, de regio Kashmir, Lesotho, Mozambique, Namibië, Nepal en Swaziland.

Overige informatie

Dit product is geaard, en kan ook gebruikt worden voor het aansluiten van geaarde apparaten met een Type F-stekker. Het is ook mogelijk om niet-geaarde connectoren van het type C op deze reisstekker te gebruiken. Het is niet mogelijk en bovendien zeer onveilig om de standaard Europese connectoren in dit soort stopcontacten te plaatsen, doe dit dus in geen enkel geval. Voor reisstekkers die in andere landen en regio’s gebruikt kunnen worden kunt u ook bij ons terecht.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie