Reisstekker Europa naar Engeland

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Reisstekker Europa naar Engeland,
Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie,
Voor apparaten met type stekker: C,
Voor landen met type stopcontact: G,
Spanning/stroomsterkte: 240 Volt / 3 A,
Zekering: Ja,
Geaard: Nee.
Productcode: 1285963
voorraad: 765
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 3,99
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1285963
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,99
Meer informatie over dit product

De Goobay 95303 reisstekker Europa naar Engeland is uw ideale reisgenoot als u voor uw werk of misschien wel voor uw plezier naar het Verenigd Koninkrijk gaat. Ze maken daar namelijk gebruik van andere stopcontacten dan in Nederland. In Engeland hebben ze connectors van het G-type, stopcontacten met drie langwerpige opening in een soort driehoek. Onze stekkers, met twee ronde connectoren, het zogeheten C-type, passen hier dus niet in. Dit probleem lost u simpel op met deze reisstekker. Dit werkt allemaal erg eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is het product in het Engelse stopcontact te steken en hierin vervolgens uw eigen C-stekker te pluggen.

Geen omvormer

Het is wel belangrijk om te weten dat dit artikel niet de spanning van het elektriciteitsnet omvormt tot een waarde die geschikt is voor uw eigen apparaat en vaste stekker. Is er in het land dat u bezoekt dus een andere netspanning, dan dient u nog apart een zogeheten omvormer aan te schaffen, mee te nemen en te gebruiken. Doet u dit niet, dan kan er schade ontstaan. Deze omvormers zijn gelukkig goed te verkrijgen en simpel om te gebruiken, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Niet alleen voor Groot- Brittannië

Naast Groot-Brittannië, is dit zwarte verloopstuk ook te gebruiken in landen als Singapore, Maleisië, Malta, Ierland en delen van China, Indonesië en Saudi-Arabië. Het maakt deze Goobay 95303 reisstekker Europa naar Engeland een erg handig hulpmiddel dat gemakkelijk in gebruik en zeer handzaam om mee te nemen is. De compacte constructie neemt nauwelijks ruimte in beslag. Voor de veiligheid is een zekering aangebracht die ervoor zorgt dat het artikel niet gevaarlijk overbelast kan worden.

Specificaties

Reisstekker Europa naar Engeland
Geschikt voor gebruik inZie meer informatie
Voor apparaten met type stekkerC
Voor landen met type stopcontactG
Spanning/stroomsterkte240 Volt / 3 A
ZekeringJa
GeaardNee
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie