Reisstekker Europa naar Amerika

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Reisstekker Amerikaans,
Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie,
Voor apparaten met type stekker: C, F,
Voor landen met type stopcontact: B,
Spanning/stroomsterkte: 110 - 240 Volt / 10 A,
Geaard: Ja.
Productcode: 1252949
voorraad: 7.766
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 3,99
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1252949
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,99
Meer informatie over dit product

In het grootste gedeelte van Europa maken we gebruik van een type C-stekker voor het aansluiten van apparaten op netstroom. De netspanning die in Nederland wordt geleverd is daarbij 230 Volt. Ook deze spanning en de stroomsterkte kunnen sterk per land en regio variëren. Om ervoor te zorgen dat je overal op reis toch gebruik kunt maken van uw elektrische apparaten, kun je een reisstekker kopen. Met de Goobay 95308 reisstekker Europa naar Amerika wordt elk stopcontact dat in de Verenigde Staten, Canada of Mexico aanwezig is ook beschikbaar voor uw elektrische apparaten.

Technische eigenschappen

In Nederland wordt er zoals gezegd gebruik gemaakt van stekkers van het type C of type F. Een type C-versie is vaak plat en heeft geen randaarde, een type F is robuuster en beschikt wel over aarde. In de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Japan wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de aansluiting met type B. Dit type heeft, in tegenstelling tot wat wij gewend zijn, geen 2 pinnen voor de aansluiting, maar 3 pinnen. De Goobay 95308-reisstekker beschikt dan ook aan een zijde over de 3 pinnen die voor dergelijke stopcontacten gebruikt kan worden. Aan de andere kant van het product zit een aansluiting waarin je de standaard Europese stekkers kunt plaatsen.

Landen

Dit product is te gebruiken in de volgende landen: Agrihan, Aguijan, Alamagan, Amerika, Amerikaans-Samoa, Anatahan, Antigua, Aruba, Asuncion-eiland, Azoren, Bahamas, Barbados, Barbuda, Belize, Bermuda, Blanquilla, Canada, Coche, Colombia, Costa Rica, Cuba, Cubagua, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Farallon de Medinilla, Farallon de Pajaros, Filipijnen, Guam, Guatemala, Guguan, Guyana, Haïti, Hawaï, Honduras, Islas de Aves, Islas Los Frailes, Islas Los Hermanos, Islas Los Monjes, Islas Los Roques, Islas Los Testigos, Islas Margarita, Jamaica, Japan, Kaaimaneilanden, Laos, Liberia, Britse Maagdeneilanden, Marshalleilanden, Maug-eilanden, Mexico, Micronesië, Midway, Montserrat, Navassa, Nederlandse Antillen, Noordelijke Marianen, Palau, Pagan, Panama, Puerto Rico, Rota, Saba, Saipan, Saoedi-Arabië, Sarigan, Sint Eustatius, Sint Maarten, Saint Vincent, Taiwan, Thailand, Tinian, Trinidad en Tobago,Turks- en Caicoseilanden, Verenigde Staten, Venezuela, Wake Eiland. De stekker kan ook gebruikt worden op de Nederlandse Antillen, oftewel de eilanden Sint Eustatius, Sint Maarten, Saba, Curaçao, Aruba en Bonaire.

Overige informatie

De Goobay 95308 is puur bedoeld als stekker en niet als omvormer. Als er uit een stopcontact dus een hogere of lagere spanning komt dan in Nederland gebruikelijk is, dan is daar alsnog een omvormer voor nodig. De reisstekker is geschikt voor een spanning die tussen de 110 Volt en 240 Volt ligt en kan maximaal 10 Ampère aan stroomsterkte verwerken. De reisstekker is geaard en kan ook alleen op geaarde B-stopcontacten aangesloten worden. Het is dan weer wel mogelijk om een niet-geaarde type C-stekker aan te sluiten.

Specificaties

Reisstekker Amerikaans
Geschikt voor gebruik inZie meer informatie
Voor apparaten met type stekkerC, F
Voor landen met type stopcontactB
Spanning/stroomsterkte110 - 240 Volt / 10 A
GeaardJa
Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie