Reisstekker USA/Japan naar Europa

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Reisstekker USA/Japan naar Europa,
Merk: Brennenstuhl,
Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie,
Voor apparaten met type stekker: A, B,
Voor landen met type stopcontact: F,
Spanning/stroomsterkte: 230 Volt / 15 A,
Geaard: Ja.
Productcode: 1229462
voorraad: 75
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1229462
Meer informatie over dit product

Het is vaak afhankelijk per werelddeel of zelf per land of er gebruik wordt gemaakt van een ander soort stekker voor de aansluiting met een stopcontact. In Nederland en een groot deel van Europa maken we gebruik van een stekker van het type F. Dit is het standaardmodel voor ons en kan gebruikt worden in elk geaard stopcontact. Voornamelijk in de Verenigde Staten van Amerika en in Japan wordt er gebruik gemaakt van het type A of B. Deze zijn anders gevormd en kunnen niet gebruikt worden in een F-stopcontact. Beschikt u over een apparaat dat voorzien is van een dergelijke stekker of hebt u bezoekers die thuis gebruikmaken van dergelijke aansluitingen, dan kan er gebruik worden gemaakt van de Brennenstuhl reisstekker Amerika/Japan naar Europa.

Technische eigenschappen

Deze reisstekker is bedoeld om apparaten met een stekker van het type A of B aan te sluiten op een F-stopcontact. Dit product beschikt daarvoor aan de ene zijde over een aansluiting die bedoeld is voor het aansluiten van een A- of B-stekker. De andere kant van de reisstekker is voorzien van een F-stekker. Dit is de standaard die in het grootste deel van Europa wordt gebruikt. Deze vorm kan worden aangesloten op een geaard stopcontact.

Overige eigenschappen

De Brennenstuhl reisstekker Amerika/Japan naar Europa is bedoeld voor aansluiting op standaard netspanning. Dit product is daarom geschikt om een spanning van 230 volt door te geven met een stroomsterkte van 15 ampère. Deze reisstekker kan niet gebruikt worden als omvormer. Als er gebruik wordt gemaakt van een 110 volt aansluiting en de apparatuur een spanning van 230 volt nodig heeft, dan moet er in combinatie met deze reisstekker nog gebruik worden gemaakt van een omvormer. Dat is ook het geval als de spanning 230 volt is en 110 volt voor het apparaat moet zijn.

Landen met een type F stopcontact

De volgende landen maken gebruik van een type F stopcontact: Nederland, Afghanistan, Albanië, Algerije, Amerikaans-Samoa, Andorra, Armenië, Aruba, Oostenrijk, Azerbeidzjan, Azoren, Balearen, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, de Canarische eilanden, Kaapverdië, Tsjaad, Kroatië, Denemarken, Oost-Timor, Egypte, Estland, Ethiopië, Faeröer, Finland, Georgië, Duitsland, Griekenland, Groenland, Guinee, Hongarije, IJsland, Indonesië, Iran, Italië, Jordanië, Kazachstan, Zuid-Korea, Kosovo, Kirgizië, Laos, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Moldavië, Monaco, Montenegro, Mozambique, Nieuw-Caledonië, Niger, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, São Tomé and Príncipe, Servië, Sint Eustatius, Slovenië, Spanje, Suriname, Zweden, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Oekraïne, Uruguay, Oezbekistan en Vaticaanstad.

Specificaties

Reisstekker USA/Japan naar Europa
MerkBrennenstuhl
Geschikt voor gebruik inZie meer informatie
Voor apparaten met type stekkerA, B
Voor landen met type stopcontactF,
Spanning/stroomsterkte230 Volt / 15 A
GeaardJa
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie