Reisstekker Europa naar Australië/China

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Reisstekker Europa naar Australië/China Geaard: Ja
   
Reisstekker Europa naar Australië/China,
Merk: Skross,
Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie,
Voor apparaten met type stekker: C, F,
Voor landen met type stopcontact: I,
Maximaal vermogen: 1100 - 2400 Watt,
Spanning/stroomsterkte: 110 - 240 Volt / 10 Ampère,
Geaard: Ja.
Productcode: 1145622
voorraad: 277
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 10,99
€ 10,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1145622
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 10,99
Meer informatie over dit product

Niet overal ter wereld worden dezelfde soorten aansluitingen voor een stopcontact gebruikt. De aansluitingen die voornamelijk in Europa gebruikt worden, zijn bijvoorbeeld niet gangbaar in China, Noord-Amerika en Australië. Om toch gebruik te kunnen maken van de apparaten die je in Nederland gewend bent te gebruiken op reis, kan de SKROSS reisstekker Europa naar Australië/China gebruikt worden. Deze biedt jou de mogelijkheid om apparaten met een Europese stekker aan te sluiten op stopcontacten die onder andere gangbaar zijn in landen als Nieuw-Zeeland, China, Argentinië en Australië. Het product is direct klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden aangesloten.

Technische specificaties

Deze reisstekker van SKROSS beschikt over een aansluiting voor in een stopcontact van het type F. Dit zijn stopcontacten met drie contactpennen. De SKROSS reisstekker Europa naar Australië/China is geaard en kan gebruikt worden voor het gebruik van apparaten met een Europese stekkers. Dit zijn platte niet geaarde stekkers van het type C en ronde geaarde stekkers van het type F. Het vermogen dat door middel van deze reisstekker geleverd kan worden, is minimaal een vermogen van 1100 Watt en maximaal 2400 Watt. De stroomsterkte die dit product kan doorgeven, is een stroomsterkte van 10 ampère.

Overige eigenschappen

Deze SKROSS reisstekker Europa naar Australië/China kan gebruikt worden op stopcontacten die een netspanning leveren van 110 volt tot maximaal 240 volt. Dit apparaat kan niet gebruikt worden als adapter, spanningsomvormer of frequentieomvormer. Maak je gebruik van apparaten die een spanning van 230 volt nodig hebben en is de aansluiting die je gebruikt 110 volt, dan moet er een aparte omvormer worden gebruikt. Dat geldt ook voor apparaten die 110 volt gebruiken en op een 230 volt aansluiting moeten worden geplaatst. Maak je in dat geval geen gebruik van een omvormer, dan kan er schade aan de aangesloten apparatuur ontstaan.

Extra informatie

Dit product van SKROSS is bedoeld om gebruikt te worden voor het aansluiten van Europese apparaten met een stekker type C of F op stopcontacten van het type I. Dit type stopcontacten wordt gebruikt in de volgende landen: Amerikaans-Samoa, Argentinië, Australië, Myanmar (Birma), China, Christmaseiland, Cocoseilanden, Cookeilanden, Oost-Timor, Fiji, Kiribati, Nauru, Nieuw-Zeeland, Niue, Norfolk, Papoea-Nieuw-Guinea, Pitcairneilanden, Samoa, Salomonseilanden, Tokelau, Tonga, Tuvalu en Vanuatu. De reisstekker is dan ook geschikt om in elk van deze landen gebruikt te worden. Het product wordt per stuk geleverd en is direct klaar voor gebruik. Heb je voor gebruik een omvormer nodig, kijk dan eens verder op onze website.

De adapter is geen spannings- en frequentieomvormer. Wanneer u in een land bent met 110 volt aansluiting, heeft u eventueel een omvormer nodig naar 230 volt, en vice versa.

- Van 230 naar 110 Volt

Landen met een type I stopcontact:
Amerikaans-Samoa, Argentinië, Australië, Myanmar (Birma), China, Christmaseiland, Cocoseilanden, Cookeilanden, Oost-Timor, Fiji, Kiribati, Nauru, Nieuw-Zeeland, Niue, Norfolk, Papoea-Nieuw-Guinea, Pitcairneilanden, Samoa, Salomonseilanden, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie