Powerbank - 4.000 mAh - Wit

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank Colour Line wit 4000mAh - 215853 Xlayer Powerbank Colour Line wit 4000mAh
Powerbank - 4.000 mAh - Wit
   
Merk: XLayer - Colour Line,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh.
Productcode: 3267221
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267221
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Vindt u het handig om een mobiele batterij op zak te hebben waarmee u al uw USB-apparaten kunt opladen, zonder dat daar een stopcontact aan te pas komt, dan kan de Xlayer Powerbank Colour Line wit u daar prima mee helpen. Wilt u liever een andere kleur? Dat is geen enkel probleem, want we verkopen deze ook in het zwart, roze, paars, rood, groen en blauw. Dit is eigenlijk een soort mobiele batterij. U laadt deze thuis op met een USB-kabel in een vrije USB-poort van een laptop of pc en vervolgens kunt u hem gebruiken als oplaadpunt.

Makkelijk mee te nemen

Uiteraard kunt u ook altijd een oplader meenemen om uw smartphone of tablet mee op te laden, maar soms is er geen vrij stopcontact en soms is er zelfs helemaal geen stopcontact aanwezig, bijvoorbeeld in de trein, op een festivalterrein of in de auto. Als u net op dat moment uw USB-apparaat wilt opladen, heeft u een probleem. Met deze handzame witte laadbank lost u dit probleem eenvoudig op. Deze kunt u thuis opladen en vervolgens gebruiken als mobiele accu. De powerbank past met zijn formaat van 10,6 centimeter bij 6 centimeter bij 1,3 centimeter zelfs in uw tas en voor het gewicht van slechts 106 gram hoeft u hem ook niet thuis te laten liggen. Het is een kleine moeite om hem mee te nemen, maar hij kan soms ontzettend van pas komen.

Handige eigenschappen

Het handige aan deze Xlayer Powerbank Colour Line wit is dat hij, naast zeer handzaam, tevens snel is. Hij heeft namelijk een laadsnelheid van 1000 mA. Een tweede handige eigenschap is zijn capaciteit van 4000 mAh. Hierdoor is het mogelijk om een tablet eenmaal volledig op te laden en een smartphone kunt u er, met een volle powerbank, zelfs tweemaal helemaal mee opladen. Als u de powerbank dus opgeladen meeneemt, bijvoorbeeld naar uw werk, kunt u uw telefoon zowel op de heen- als de terugweg opladen, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Een derde handige eigenschap is dat u op het LCD-schermpje kunt zien wanneer het weer tijd is om de laadbank zelf op te laden.

- Compacte hulpaccu voor smartphones en tablets
- 4000 mAh batterij
- USB-kabel: USB A, Micro-USB
- Ingebouwde flitser
- 2 USB-poorten
- Lithium-polymeer batterij
- Capaciteit: 14.8 Wh
- Gewicht: 106 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie