Powerbank - 4.000 mAh - Rood

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank Colour Line rood 4000mAh - 215851 Xlayer Powerbank Colour Line rood 4000mAh
Powerbank - 4.000 mAh - Rood
   
Merk: XLayer - Colour Line,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh.
Productcode: 3267219
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267219
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Xlayer Powerbank Colour Line rood heeft u nooit meer een lege smartphone of tablet. Deze werkt namelijk als een soort extra mobiele accu die u, zonder dat daar een stopcontact aan te pas komt, kunt gebruiken om verschillende USB-apparaten als tablets, smartphones en e-readers mee op te laden. Dit is ideaal in de trein, auto, tijdens het reizen, op een festival of in elke andere situatie waarbij u uw eigen oplader niet kunt gebruiken omdat er geen stopcontact meer is. Dit apparaat werkt in dit geval dan als energiebron.

Eigenschappen

Deze Xlayer Powerbank Colour Line rood heeft daarbij een laadsnelheid van 1000 mA en een capaciteit van 4000 mAh (milliampère-uur). Hoe hoger de capaciteit, hoe vaker u deze kunt gebruiken om een apparaat mee op te laden voordat hij zelf weer van nieuwe energie voorzien moet worden. Een capaciteit van 4000 mAh is in dit geval voldoende om een hedendaagse mobiele telefoon ongeveer twee keer helemaal op te laden en een tablet ongeveer één keer. Daarna dient u de powerbank zelf weer op te laden. Dit doet u eenvoudig door hem met een normale USB-kabel aan uw laptop of pc te koppelen. Na een tijdje heeft de batterij in de laadbank weer voldoende energie om zijn werk te kunnen doen. Door het handige LCD-schermpje is het daarbij eenvoudig om te zien wanneer hij weer opgeladen dient te worden.

Andere handige features

Een andere handige feature is dat er een zaklamp op zit. Hiermee heeft u dus altijd een klein lichtje op zak, mocht de stroom uitvallen. Door het formaat van de powerbank, van slechts 10,6 centimeter (hoog) bij 6 centimeter (breed) bij 1,3 centimeter (dik) en een gewicht van maar 106 gram, neemt u hem tevens overal mee naartoe zonder dat u het idee heeft een zwaar iets mee te moeten dragen. Vindt u rood trouwens geen mooie kleur? Dan hebben we goed nieuws, want we verkopen deze powerbank, met dezelfde eigenschappen, ook in het wit, zwart, groen, roze, paars en in het blauw. Zo is er altijd wel eentje die bij u past.

- Compacte hulpaccu voor smartphones en tablets
- 4000 mAh batterij
- USB-kabel: USB A, Micro-USB
- Ingebouwde flitser
- 2 USB-poorten
- Lithium-polymeer batterij
- Capaciteit: 14.8 Wh
- Gewicht: 106 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie