Powerbank - 4.000 mAh - Roze

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank Colour Line roze 4000mAh - 215855 Xlayer Powerbank Colour Line roze 4000mAh
Powerbank - 4.000 mAh - Roze
   
Merk: XLayer - Colour Line,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh.
Productcode: 3267218
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267218
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank Colour Line roze is een roze powerbank, maar als u liever een andere kleur heeft, dan kan dat. We verkopen deze namelijk ook in het zwart, wit, rood, paars, blauw en groen. Deze hebben een laadsnelheid van 1000 mA en een capaciteit van 4000 mAh, maar wat houdt dit nu precies in? Dit betekent dat de laadbank zelf redelijk snel wordt opgeladen, als u deze met een vrije USB-poort koppelt, en dat u er gemiddeld een hedendaagse smartphone tweemaal mee kunt opladen en een tablet eenmaal. Daarna wordt het weer tijd om de powerbank zelf op te laden. Wanneer dit moet, leest u eenvoudig af van het LCD-schermpje.

Hoe werkt het?

Hoe werkt de Xlayer Powerbank Colour Line roze? Dat is eigenlijk vrij eenvoudig. Als de powerbank volledig is opgeladen, pakt u uw smartphone of tablet erbij en verbindt deze met de laadbank. Dit doet u met een geschikte USB-kabel. Deze laadbank wordt standaard geleverd met een aantal universele USB-kabels, zodat u altijd een goede kabel tot uw beschikking heeft. Als zowel het USB-apparaat als de powerbank met elkaar zijn verbonden, zal de lader als mobiele batterij gaan fungeren. Hij zal uw tablet en/of mobiele telefoon op gaan laden en na een tijdje heeft u weer een volle batterij en kunt u weer bellen, appen, surfen, video’s maken en muziek luisteren.

Het eerste dat u in uw tas stopt

Als u dit product een tijdje gebruikt, zult u merken hoe handig het is om hem altijd bij u te hebben. Het zal voortaan het eerste zijn dat u in uw tas stopt. Soms is er namelijk geen stopcontact in de buurt, bijvoorbeeld in de trein, de bus, het vliegtuig, in de auto, in een café of op een festival. Als u dan een smartphone wilt opladen, zal dat niet gaan. Met dit product lost u dit probleem op, want dit apparaat neemt de plek van het stopcontact over. Omdat hij tevens vrij klein is - 11 centimeter bij 5,7 centimeter bij 1,3 centimeter - neemt u hem gemakkelijk mee. Let er alleen wel op dat deze laadbank niet geschikt is om draadloos mee op te laden. U zult dus altijd een geschikte USB-kabel nodig hebben.

- Compacte hulpaccu voor smartphones en tablets
- 4000 mAh batterij
- USB-kabel: USB A, Micro-USB
- Ingebouwde flitser
- 2 USB-poorten
- Lithium-polymeer batterij
- Capaciteit: 14.8 Wh
- Gewicht: 106 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie