Powerbank - 4.000 mAh - Paars

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank Colour Line paars 4000mAh - 215856 Xlayer Powerbank Colour Line paars 4000mAh
Powerbank - 4.000 mAh - Paars
   
Merk: XLayer - Colour Line,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh.
Productcode: 3267217
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267217
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Xlayer Powerbank Colour Line paars heeft u altijd de mogelijkheid om waar dan ook uw smartphone of tablet op te laden, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. U kunt dan denken aan situaties tijdens het forenzen naar uw werk, in de auto, tijdens festivals, op vakantie, in een café en in elke andere situatie waarbij er geen stopcontact aanwezig is, of als deze bezet is. We verkopen dit product in verschillende kleuren, variërend van in het wit, zwart, blauw, groen, rood en roze. Wilt u liever eentje met meer kracht, waarmee u dus vaker een mobiel apparaat kunt opladen? Dan willen we u aanraden ons assortiment te bekijken.

Thuis opladen

U laadt de Xlayer Powerbank Colour Line paars thuis op voordat u de deur uitgaat. Vervolgens heeft u altijd een externe mobiele accu tot uw beschikking die u voor verschillende apparaten kunt gebruiken. Dit product wordt geleverd inclusief een aantal handige kabels, met onder andere een micro-USB-kabel en een USB-A-kabel. Op deze manier heeft u altijd de juiste kabel om uw USB-apparaat van nieuwe energie te voorzien.

Twee keer een smartphone opladen

Met een volle powerbank kunt u ongeveer tweemaal een smartphone opladen en gemiddeld één keer een tablet. Deze heeft namelijk een capaciteit van 4000 mAh, de afkorting voor milliampère-uur. Deze waarde zegt iets over hoe lang de desbetreffende laadbank een bepaalde energiehoeveelheid kan blijven geven. De algemene regel hierbij is: hoe hoger het getal voor de afkorting mAh, hoe vaker u uw toestel met een opgeladen powerbank kunt opladen. Bent u dus op zoek naar een handige laadbank, zodat u nooit meer met een lege telefoon- of tabletaccu komt te zitten, dan is dit product een goede optie.

- Compacte hulpaccu voor smartphones en tablets
- 4000 mAh batterij
- USB-kabel: USB A, Micro-USB
- Ingebouwde flitser
- 2 USB-poorten
- Lithium-polymeer batterij
- Capaciteit: 14.8 Wh
- Gewicht: 106 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie