Powerbank - 4.000 mAh

Momenteel helaas uitverkocht
Ingang: Micro USB B,
Uitgang: USB A female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh.
Productcode: 3267216
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267216
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank Colour Line groen is een handzame, betaalbare en handige powerbank om overal mee naartoe te nemen, of dat nu in de trein, auto, vliegtuig, op de camping of op een festivalterrein is. U kunt er namelijk eenvoudig uw mobiele USB-apparaat mee opladen, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Het laden van de oplader zelf en het opladen van uw mobiele telefoon of ander USB-apparaat doet u beide met één en dezelfde USB-A-kabel. We verkopen dit product trouwens ook in het zwart, wit, roze, paars, rood en blauw.

Hoe werkt het?

De ene zijde van deze kabel moet een mannelijke USB-A-connector hebben en de andere zijde een iets kleinere mannelijke micro-USB-connector. Afhankelijk van uw doel plugt u deze kabel in uw USB-apparaat, om deze op deze manier op te laden, of in uw pc of laptop, om de powerbank zelf op te laden. Dit werkt allemaal snel, eenvoudig en veilig en spreekt allemaal voor zich. Omdat er twee uitgangen op zitten, allemaal vrouwelijke USB-A-poorten, is het in theorie mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd op te laden. Het is alleen wel van belang om te beseffen dat de laadbank dan veel sneller leeg zal raken.

Milliampère-uur (mAh)

De Xlayer Powerbank Colour Line groen heeft een laadsnelheid van 1000 mA en een capaciteit van 4000 mAh, maar wat betekent dit eigenlijk? De laadsnelheid geeft aan hoe snel uw apparaten opgeladen kunnen worden, afhankelijk natuurlijk van het type apparaat dat u wilt koppelen. De capaciteit geeft aan hoe vaak u het apparaat kunt opladen. Een capaciteit van 4000 mAh betekent dat u een gemiddelde hedendaagse smartphone tweemaal volledig van 0% naar 100% kunt opladen, mits de laadbank zelf natuurlijk helemaal is opgeladen. Een tablet kunt u met een capaciteit van 4000 mAh gemiddeld eenmaal opladen, voordat de powerbank zelf weer toe is aan nieuwe energie. De afkorting mAh staat trouwens voor milliampère-uur en geeft aan hoeveel stroom de batterij in een uur kan geven. Hoe hoger deze waarde, hoe vaker u een apparaat met een volle powerbank kunt opladen.

Specificaties

Afmetingen106 x 60 x 13 mm
Capaciteit4.000 mAh
Gewicht106 g
IngangMicro USB B
KleurGroen
Laadsnelheid1.000 mA
Type accuLiPo
UitgangUSB A female
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie