Powerbank - 10.050 mAh - Zwart

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Xlayer Powerbank PLUS Outdoor IP68 10050mAh - 214417 Xlayer Powerbank PLUS Outdoor IP68 10050mAh
Powerbank - 10.050 mAh - Zwart
Powerbank - 10.050 mAh - Zwart
   
Merk: XLayer - Plus Outdoor,
Extra: IP68 bescherming en zaklamp,
Ingang: USB Micro Female en Lightning Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 10.050 mAh.
Productcode: 3267211
leverbaar: 3
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267211
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank PLUS Outdoor is speciaal voor mensen die aan buitenactiviteit doen: sterk, handig en waterproof. Of u nu een fietser bent, vaak kampeert of soms twee dagen in de onbewoonde wereld verblijft; de Xlayer Powerbank PLUS Outdoor zorgt ervoor dat uw elektrische apparaten van stroom voorzien zijn. Zo kunt u uw telefoon, tablet, e-reader, Kindle, GPS-systeem en zelfs scheerapparaat opladen. De powerbank is uitermate geschikt om buiten te gebruiken, de unit heeft namelijk een IP68 beschermingswaarde waardoor deze zowel waterdicht is als beschermd tegen fijnstof.  Met behulp van de handige karabijnhaak kunt u de module aan uw rugzak bevestigen.

Duiken met uw powerbank

De Xlayer Powerbank PLUS Outdoor is een goede keuze wanneer u bijvoorbeeld onderwater video’s maakt en uw action-cam of GoPro ook onder water van stroom wilt voorzien. Deze robuuste powerunit is namelijk tot wel 12 uur tot een diepte van 100m te gebruiken. Zo kunt u op een dag meerdere en langere shots van de onderwaterwereld nemen zonder dat uw actiecamera ermee ophoudt en u mooie beelden misloopt. De XLayer batterijunit heeft een apart zaklampje (led), ideaal voor een wandeltocht in het donker. Deze batterijlader biedt u tevens een schroefbare oplaadadapter.

Meerdere apparaten opladen

Met deze krachtige powermodule laadt u probleemloos meerdere toestellen op. De capaciteit van 10.050 mAh maakt het mogelijk om een lege Samsung Galaxy S8 of S9 tot wel drie keer helemaal op te laden. Met een volle poweroplader kunt u tevens de accu van uw tablet of Kindle geheel vullen. De laadsnelheid van 2100 mA zorgt ervoor dat uw apparatuur extra snel wordt geladen. Deze multifunctionele powerlader heeft een Lightning-verbinding.

- Outdoor power bench, schokbestendig, water- en stofdicht volgens IP68
- 10050 mAh batterij
- 4 LED's
- Schroefbare oplaadadapter
- Powerbank opladen via micro-USB- en Lightning-verbinding naar USB-poort
- Geïntegreerde zaklamp
- USB-kabel en karabijnhaak
- Gewicht: 245 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie