Powerbank - 18.000 mAh - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank PLUS All-in-One PD 18W 10000mAh - 214459 Xlayer Powerbank PLUS All-in-One PD 18W 10000mAh
Powerbank - 18.000 mAh - Zwart
Powerbank - 18.000 mAh - Zwart
   
Merk: XLayer - Plus All-in-One,
Extra: Quickcharge 3.0,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: USB A, USB-C, USB Micro en Lightning Female,
Laadsnelheid: 3.000 mA,
Capaciteit: 10.000 mAh.
Productcode: 3267210
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 49,99Aantal 10-49: € 48,24Aantal 50-249: € 43,99Aantal 250+: € 39,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267210
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank PLUS All-in-One is de perfecte oplader voor wie niet meer wil verdwalen tussen alle snoertjes en kabels. Met deze unit heeft u direct de belangrijkste kabels bij elkaar. De Xlayer Powerbank PLUS All-in-One heeft namelijk geïntegreerde verbindingskabels, zo kunt u verschillende elektrische apparaten van stroom voorzien zonder knopen en warboel. Aan de onderkant van de lader bevinden zich drie uitklapbare snoertjes met een USB-C, micro USB en Apple Lightning-uitgang. Daarnaast is de multifunctionele powerbank ook nog eens uitgerust met een USB-C-ingang waarmee u de lader zelf kunt opladen via de netstroom, de USB-poort in uw auto of een zonnepaneel.

Nu nog sneller laden

Met de Xlayer Powerbank PLUS All-in-One laadt u uw apparatuur sneller dan ooit tevoren. Dankzij de Quick Charge 3.0-technologie en een output van 3600 mA is het mogelijk om uw apparaten met hogere hoeveelheden elektriciteit op te laden, waardoor de batterij van uw toestellen sneller vol is. Normaliter heeft u hiervoor ook speciale oplaadkabels nodig, maar met de XLayer batterijpack heeft u deze kabeltjes er direct bij. Een veel voorkomend probleem met powerbanks is ontlading. Hierbij verliest een batterijoplader te veel stroom waardoor de lithium-polymeerbatterij beschadigd kan raken. Deze powerunit is uitgerust met een beschermingscircuit waardoor overontlading of diepe ontlading niet mogelijk is.

U weet precies hoeveel stroom er nog is

Met deze moderne powermodule wordt u altijd gewaarschuwd wanneer de unit zelf opgeladen dient te worden. Door middel van ledindicatielampjes kunt u zien wat de batterijstatus is, zodat u de stroombank op tijd van elektriciteit kunt voorzien. Om batterij te besparen heeft deze batterijunit ook een aan-en-uitschakelaar. Zelf kunt u voorkomen om onnodig stroom te verliezen door bijvoorbeeld uw smartphone op vliegtuigmodus te zetten tijden het laden, of uw elektronica niet tot 100% op te laden. Tijdens de laatste 10 tot 20% van het opladen van uw telefoon, tablet of Kindle gaat er namelijk meer power verloren. Het compacte formaat van deze powerpack maakt het een ideale oplossing voor reizigers en forensen.

- Extra batterij voor smartphones en tablets
- Quick Charge 3.0-technologie
- Ingebouwde Lightning, Type C en Micro-USB output
- Geïntegreerde oplaadkabel
- De optimale oplossing voor onderweg
- Gewicht: 260 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie