Powerbank - 10.000 mAh - Wit

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank PLUS draadloos Discover 10000mAh wit - 215756 Xlayer Powerbank PLUS draadloos Discover 10000mAh wit
Powerbank - 10.000 mAh - Wit
Powerbank - 10.000 mAh - Wit
Powerbank - 10.000 mAh - Wit
   
Merk: XLayer - Plus wireless discover,
Extra: Met draadloze laadfunctie,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: USB A Female en Lightning Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 10.000 mAh.
Productcode: 3267208
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 49,99Aantal 10-49: € 48,24Aantal 50-249: € 43,99Aantal 250+: € 39,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267208
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank PLUS draadloos Discover wit komt in een bijzondere uitvoering. De transparante cover geeft het model een futuristische uitstraling. Niet alleen het design maar ook de functies zijn opvallend. De Xlayer Powerbank PLUS draadloos Discover wit voorziet smartphone met een inductieve laadfunctie namelijk van stroom zonder dat hier kabels of snoertjes aan te pas komen. Via de vernieuwende Lightning-technologie kan de powerbank elektriciteit naar uw smartphone transporteren via een magnetisch veld. Om hiervan gebruik te maken hoeft u enkel uw telefoon op het inductieve laadstation te plaatsen. Let erop dat zeker niet alle telefoons deze optie bieden. Als uw huidige telefoon geen optie heeft voor inductief laden, kunt u uw toestel opladen via de USB-poort.

Twee apparaten tegelijkertijd opladen

Door een extra USB-poort (Micro Female) is het mogelijk om twee apparaten simultaan op te laden. Dit model wordt geleverd inclusief een micro USB-kabel (1000 mAh). De Xlayer Powerbank PLUS draadloos Discover heeft een lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 10.000 mAh. Dit betekent dat u zelfs de lege accu van uw tablet kunt vullen met deze pocketbatterij. Met een volle batterijlader kunt u twee lege Samsung Galaxy modellen helemaal opladen. Vier ledindicatielampjes visualiseren de batterijstatus van de powerunit zodat u deze op tijd in het stopcontact kunt steken. Het ledlichtje onder de aan/uitschakelaar geeft weer of uw apparaat inductief of via een kabel wordt opgeladen.

Bespaar stroom en batterijleven

Door uw telefoons en tablets niet tot 100% op te laden kunt u veel energie besparen. De laatste 10 tot 20% kosten veel meer energie, waarbij ook meer stroom verloren gaat. Daarnaast kunt u uw mobieltje ook sneller opladen door deze op vliegtuigmodus te zetten. Op deze manier staan alleen blijven alleen de basisfuncties van uw toestel werkzaam, waardoor alle elektriciteit van de pocketbatterij direct naar de accu van uw apparaat gaat. Iedere powerbank verliest over het algemeen 20% energie tijdens het opladen van toestellen en door deze tips op te volgen maakt u optimaal gebruik van de beschikbare stroom.

- Extra batterij met inductief laadstation voor smartphones met inductieve laadoptie
- 10000 mAh batterij
- Transparant ontwerp
- 1 USB-poort voor gelijktijdig opladen
- Micro USB-verbindingskabel voor veel smartphones, tablets
- Powerbank-kosten via Micro-USB- of Lightning-verbinding
- Lithium-polymeer batterij
- Gewicht: 234 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie