Powerbank - 8.000 mAh

Powerbank - 8.000 mAh Extra: Met zonnepaneel, zaklamp
Powerbank - 8.000 mAh
Powerbank - 8.000 mAh
Powerbank - 8.000 mAh
   
Ingang: Micro USB B,
Uitgang: 2x USB A female,
Laadsnelheid: 2.400 mA,
Capaciteit: 8.000 mAh,
Extra: Met zonnepaneel & zaklampfunctie.
Productcode: 3267201

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 32,99Aantal 10-49: € 31,84Aantal 50-249: € 29,03Aantal 250+: € 26,39
€ 32,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267201
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank PLUS Solar 8000mAh heeft een beschermingswaarde van IP65, wat inhoudt dat de zonnelader beschermd is tegen spatwater en stof. Dankzij gebruik van monocrystalline voor het zonnepaneel is het paneel klein en efficiënt en laadt ook op wanneer er weinig licht is. Het zonnepaneel heeft een laadsnelheid van 150 mA. Met een geïntegreerde zaklamp voor in de tent of voor een nachtelijke wandeltocht en een handige karabijnhaak is deze batterijlader een ideale gadget voor wie er graag op uit gaat. De USB-poorten zijn bedekt met een siliconenhoesje en de rubbercover van de powerbank zelf heeft een handige greep zodat u deze ook goed kan vasthouden met natte handen.

Laadt twee apparaten tegelijk op

De Xlayer Powerbank PLUS Solar 8000mAh heeft twee USB-uitgangen (A Female) met een 5V output, waarmee u twee toestellen simultaan kunt opladen. Zo kunt u uw tablet en smartphone allebei van energie voorzien met deze batterijlader. De sterke lithium-polymeerbatterij heeft genoeg accuduur om uw iPhone 6S bijna vier keer helemaal op te laden. De capaciteit van 8000 mAh maakt het ook mogelijk om uw lege tablet helemaal op te laden. Uw apparatuur wordt ook snel opgeladen (laadsnelheid 2400 mA). Op de leddisplay kunt u zien hoeveel accu uw lader nog heeft, zodat u de oplader op tijd in het stopcontact kunt steken of in de zon kunt leggen. Als u een grote zonlader heeft, kunt u deze ook op de powerunit aansluiten.

Duurzame en slimme zonnepaneellader

De Xlayer Powerbank PLUS Solar 8000mAh is een draadloze en duurzame oplossing. Ten eerste bent u niet afhankelijk van een verbinding met de netstroom om uw apparaten te kunnen opladen, ten tweede is zonne-energie een middel om duurzaam stroom te verkrijgen. Daarnaast is deze acculader beschermd tegen overontlading. Wanneer de batterij van de powerbank te veel leegloopt kan dit de accu beschadigen, maar deze intelligente oplader heeft hier een beschermingssysteem voor. U stopt deze zonlader zonder problemen in uw tas: de lader is 13.8 cm lang en 7.6 cm breed.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie