Powerbank - 8.000 mAh - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank PLUS Solar zwart/blauw 8000mAh - 215869 Xlayer Powerbank PLUS Solar zwart/blauw 8000mAh
Powerbank - 8.000 mAh - Zwart
Powerbank - 8.000 mAh - Zwart
Powerbank - 8.000 mAh - Zwart
   
Merk: XLayer - Plus Solar,
Extra: Met zonnepaneel,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 2.400 mA,
Capaciteit: 8.000 mAh.
Productcode: 3267201
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 32,99Aantal 10-49: € 31,84Aantal 50-249: € 29,03Aantal 250+: € 26,39
€ 32,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267201
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank PLUS Solar 8000mAh heeft een beschermingswaarde van IP65, wat inhoudt dat de zonnelader beschermd is tegen spatwater en stof. Dankzij gebruik van monocrystalline voor het zonnepaneel is het paneel klein en efficiënt en laadt ook op wanneer er weinig licht is. Het zonnepaneel heeft een laadsnelheid van 150 mA. Met een geïntegreerde zaklamp voor in de tent of voor een nachtelijke wandeltocht en een handige karabijnhaak is deze batterijlader een ideale gadget voor wie er graag op uit gaat. De USB-poorten zijn bedekt met een siliconenhoesje en de rubbercover van de powerbank zelf heeft een handige greep zodat u deze ook goed kan vasthouden met natte handen.

Laadt twee apparaten tegelijk op

De Xlayer Powerbank PLUS Solar 8000mAh heeft twee USB-uitgangen (A Female) met een 5V output, waarmee u twee toestellen simultaan kunt opladen. Zo kunt u uw tablet en smartphone allebei van energie voorzien met deze batterijlader. De sterke lithium-polymeerbatterij heeft genoeg accuduur om uw iPhone 6S bijna vier keer helemaal op te laden. De capaciteit van 8000 mAh maakt het ook mogelijk om uw lege tablet helemaal op te laden. Uw apparatuur wordt ook snel opgeladen (laadsnelheid 2400 mA). Op de leddisplay kunt u zien hoeveel accu uw lader nog heeft, zodat u de oplader op tijd in het stopcontact kunt steken of in de zon kunt leggen. Als u een grote zonlader heeft, kunt u deze ook op de powerunit aansluiten.

Duurzame en slimme zonnepaneellader

De Xlayer Powerbank PLUS Solar 8000mAh is een draadloze en duurzame oplossing. Ten eerste bent u niet afhankelijk van een verbinding met de netstroom om uw apparaten te kunnen opladen, ten tweede is zonne-energie een middel om duurzaam stroom te verkrijgen. Daarnaast is deze acculader beschermd tegen overontlading. Wanneer de batterij van de powerbank te veel leegloopt kan dit de accu beschadigen, maar deze intelligente oplader heeft hier een beschermingssysteem voor. U stopt deze zonlader zonder problemen in uw tas: de lader is 13.8 cm lang en 7.6 cm breed.

- Krachtige, mobiele extra batterij met zonnepaneel
- Extra bescherming tegen stof en spatwater
- 4 LED's
- Met geïntegreerde zaklamp en geschikte karabijnhaak
- Siliconen hoes op USB-poorten
- Eenvoudige bediening en voldoende vermogen om een smartphone meerdere keren op te laden
- Gewicht: 260 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie