Powerbank - 20.000 mAh - Wit

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: XLayer - Pure Carbon,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 20.000 mAh.
Productcode: 3267199
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 42,99Aantal 10-49: € 41,49Aantal 50-249: € 37,83Aantal 250+: € 34,39
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267199
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Xlayer Powerbank Pure Carbon wit is een handige draagbare lader met hoge laadcapaciteit, die u gemakkelijk in uw tas mee kunt nemen. Via de twee 5V USB-poorten kunt u twee mobiele toestellen gelijktijdig van stroom voorzien. U kunt zowel uw smartphone als uw tablet, Kindle of e-reader opladen. Controleer voor de zekerheid altijd het input-voltage op de apparaten dat u met een batterijlader wilt opladen. Wanneer het voltage lager is kan dit leiden tot langere oplaadtijd, wanneer het hoger is wordt een apparaat vaak sneller opgeladen maar zal de accu minder lang meegaan. De meeste telefoons en tablets hebben een oplaad-voltage van 5V.

Display

Deze moderne batterijpack is uitgerust met numerieke capaciteitsdisplays die de laadstatus tonen. Op deze manier weet u altijd hoeveel apparaten u nog kunt opladen en wanneer de batterijpack zelf in het stopcontact moet. Daarnaast heeft u met de Xlayer Powerbank Pure Carbon wit altijd extra licht op zak, de batterijlader heeft namelijk een geïntegreerde zaklamp. Om de powerbankbatterij te besparen heeft deze powerpack een aan-en-uitschakelaar, zodat er niet onnodig energie verloren gaat wanneer u geen toestellen oplaadt. Wanneer er te veel stroom uit de lithiumbatterij verloren gaat kan dit de powerbankbatterij beschadigen. De Xlayer Powerbank Pure Carbon wit heeft een beschermingscircuit waardoor te lithium-ion-batterij beschermd is tegen over ontlading.

Verschillende oplaadmogelijkheden

Deze powerpack kunt u op verschillende manieren van stroom voorzien. Uiteraard kunt u de unit met behulp van de originele adapter via het stopcontact opladen, maar daarnaast kan dit ook via de USB-poort in uw auto of via een zonnepaneel. De batterij-unit heeft een capaciteit van 20.000 mA, wat inhoudt dat u een lege Apple iPhone 6S tot wel negen keer kunt opladen. Een lege Apple iPad Air 2 kunt u tot wel twee keer van een volle batterij voorzien.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie