Powerbank - 15.000 mAh - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
Xlayer Powerbank Pure Carbon zwart 15000mAh - 214413 Xlayer Powerbank Pure Carbon zwart 15000mAh
Powerbank - 15.000 mAh - Zwart
Powerbank - 15.000 mAh - Zwart
   
Merk: XLayer - Pure Carbon,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 15.000 mAh.
Productcode: 3267196
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 37,99Aantal 10-49: € 36,66Aantal 50-249: € 33,43Aantal 250+: € 30,39
€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267196
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze Xlayer Powerbank Pure Carbon zwart heeft u altijd een back-up batterij om al uw apparatuur mee op te laden, of dat nu een smartphone, muziekspeler, e-reader of tablet is. Want niets is zo vervelend als nog een telefoontje te moeten plegen, een e-boek af te willen lezen of een film af willen kijken, maar er dan achter komen dat uw apparaat leeg is. Maar dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als u uw oplader(s) bij u heeft en als er een stopcontact in de buurt is. Maar soms bent u uw oplader(s) vergeten, of is er geen stopcontact te bekennen, bijvoorbeeld tijdens het forenzen in de trein of de bus, in de auto of tijdens een lange wandeling. In dit soort gevallen komt deze powerbank goed van pas. We verkopen hem trouwens ook in het wit en met een grotere capaciteit.

Krachtige externe batterij

U kunt dit artikel zien als een soort externe mobiele batterij waaraan u verschillende apparaten kunt koppelen door middel van een USB-kabel, om deze apparaten op te laden. Deze laadbank heeft een capaciteit van maar liefst 15.000 mAh, wat inhoudt dat u er ongeveer 7 á 8 keer een smartphone mee kunt opladen en ongeveer 3,5 á 4 keer een tablet. Na verloopt van tijd is de powerbank zelf leeg en moet u deze opladen door hem, tevens met een kabel, met een USB-poort te verbinden.

Poorten

Deze Xlayer Powerbank Pure Carbon zwart heeft twee USB-A-poorten en een kleinere micro-USB-poort. Afhankelijk van wat u wilt doen, steekt u een kabel in de juiste poort. Uw smartphone zal waarschijnlijk een micro-USB-ingang hebben, dus als u deze wilt opladen, steekt u de micro-USB-connector in uw smartphone en de USB-A-connector in een van de poorten op de powerbank. Op deze manier wordt uw smartphone opgeladen, zonder dat u een stopcontact nodig heeft. Dit is ideaal voor onderweg naar kantoor, opleiding of naar uw vakantieadres.

- Extra batterij voor smartphones en tablets
- 15000 mAh batterij
- Numerieke capaciteitsdisplays tonen de laadstatus van de powerbank
- Geïntegreerde zaklamp
- USB-kabel
- Micro USB-verbindingskabel voor veel smartphones, tablets
- 2 USB-poorten voor gelijktijdig opladen
- Powerbank Laadt op via USB naar Micro USB-kabel
- Lithium Ionen-batterij
- Gewicht: 365 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie